Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Betfair Aplicație Mobil

Betfair Apps permite pariorilor să utilizeze toate funcțiile disponibile în varianta desktop a platformei.

Android APP

 • RO, EN, BG, IT

 • 6,046 descarcă

 • 5.6 mB

 • 8.4 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN, BG, IT

 • 67,300 descarcă

 • 109.5 mB

 • 9.4 / 10

Descarcă

Betfair Aplicație Mobil

Cum instalez Betfair App

Aplicația Betfair este disponibilă atât pe iOS cât și pe Android. Procesul de instalare este foarte simplu în cazul ambelor variante, iar singura diferență fiind locul de unde descarci kit-ul de instalare.

Betfair Aplicație Android

Betfair Android poate fi descărcată direct de pe platforma Betfair. Aceasta nu este încă disponibilă pe Magazin Play, din cauza politicii Google care nu acceptă aplicațiile destinate pariurilor online.

 • Pasul 1 – Descărcați Betfair Android App (Betfair APK)
 • Pasul 2 – Intrați în setările telefonului
 • Pasul 3 – Accesați secțiunea Securitate
 • Pasul 4 – Bifați căsuța Surse Necunoscute

Dacă nu găsiți Surse Necunoscute în secțiunea Securitate, accesați secțiunea Opțiuni Dezvoltator.

Aplicația are o dimensiune totală de 5.4Mb, iar limba meniului principal coincide cu limba prestabilită a telefonului mobil.

Betfair Aplicație iOS

Instalarea Betfair Mobile pe sistemul de operare specific iPhone-urilor și iPad-urilor este chiar mai ușoară decât cea pentru Android. Aplicația este disponibilă direct în App Store. Pentru a descărca și instala aplicația împreună cu ultimele actualizări trebuie să urmezi pașii de mai jos:

 • Pasul 1 – Apasă pe următorul link și descarcă aplicația (Download Betfair App)
 • Pasul 2 – După ce descărcarea s-a terminat, deschide aplicația din meniul principal al telefonului
 • Pasul 3 – Conectează-te utilizând aceleași date ca în cazul conectării pe platforma desktop

Betfair Mobil

Varianta mobilă a site-ului Betfair oferă exact aceleași funcții ca și varianta desktop. Aceasta este optimizată pentru orice smartphone care permite navigarea pe Internet. În cazul în care folosești telefonul mobil pentru a plasa pariuri live, află că poți urmări și transmisiunile evenimentelor direct de pe telefonul tău.

Pe de altă parte, nu poți primi notificări despre meciurile pe care ai pariat, atâta timp cât nu folosești aplicația Betfair.

Utilizare

Toate cele trei variante mobile ale platformei Betfair oferă pariorilor acces la funcțiile disponibile pe site-ul oficial. Pe lângă toate acestea, atât aplicațiile dedicate smartphone-urilor (Android și iOS), cât și varianta mobilă a site-ului trimit utilizatorilor notificări atunci când au loc schimbări importante în evenimentele pe care aceștia plasează pariuri (pauză, final, gol, penalty, etc.)

Cum te loghezi

În aplicația Betfair Android te poți loga apăsând butonul Conectare din partea de sus a aplicației. Va trebui să introduci datele aferente contului tău Betfair (nume de utilizator și parolă), iar apoi te vei putea bucura de toate funcțiile disponibile.
În aplicația Betfair pentru iOS va fi nevoie să apeși același buton (Conectare). Acesta se găsește tot în partea de sus a ecranului, la fel ca în cazul variantei pentru Android. În rest, procedeul este același: introduci datele și te bucuri de toate funcțiile platformei direct pe telefonul tău mobil.

Pariuri sportive

Pentru a plasa pariuri sportive direct din aplicația mobilă, e nevoie să urmezi 4 pași simplii:

 • Deschide aplicația și alege unul din sporturile disponibile
 • Navighează în diferitele competiții și plasează pariurile dorite
 • Repetă pasul 2 pentru fiecare pariu pe care vrei să-l plasezi
 • Completează miza și apasă pe butonul de Plasează Biletul

Pariuri live

Poți plasa un pariu live foarte ușor folosind secțiunea Live din aplicația Betfair. Procedura este destul de asemănătoare cu cea pentru pariurile tradiționale.

Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Betfair și să intri în secțiunea În Desfășurare. Apoi, alege pariul pe care vrei să-l plasezi și miza aferentă. Pentru a finaliza procesul de pariere, verifică încă o dată pariul și miza selectată, iar apoi apasă pe butonul Plasează Pariu. Aplicația îți va trimite o notificare de tip push pentru a te informa dacă pariul tău este câștigător sau nu.

Plăți

Atunci când folosești aplicația mobilă Betfair poți depune și retrage fonduri din contul tău de pariuri fără probleme. Pentru a face acest lucru, accesează secțiunea denumită Depuneri/Retrageri din aplicație și urmează instrucțiunile oferite.

Suport

În cazul în care întâmpini probleme atunci când folosești platforma mobilă Betfair, poți solicita sprijinul departamentului de relații cu clienții. Pentru a lua legătura cu unul dintre operatori, intră în aplicație și apasă pe butonul Asistență și Suport din partea de jos a interfeței principale.

Concluzie

În concluzie, casa de pariuri Betfair oferă soluții viabile pentru utilizatorii care preferă să plaseze pariuri fără a sta în fața unui laptop / calculator. Totodată, aceasta vine în sprijinul celor care sunt mereu în mișcare, dar au întotdeauna telefonul mobil la ei.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. La momentul actual, Betfair nu oferă bonusuri pentru utilizatorii aplicației mobile.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația Betfair?
Da. Toate transmisiunile evenimentelor pot fi urmărite atât din aplicația dedicată smartphone-urilor, cât și prin intermediul variantei mobile a site-ului.
? Cât de ușor este să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Este foarte ușor să efectuezi diverse operațiuni care implică fondurile tale direct din aplicația Betfair. Consultă secțiunea Depuneri / Retrageri pentru mai multe informații.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Toate promoțiile, bonusurile și ofertele sunt listate în pagina principală a aplicației. Ele apar sub forma unui set de imagini interactive care, prin apăsare, te vor redirecționa către pagina aferentă promoției.

Articole asemănătoare

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com