Superbet Bonus

8.6 / 10

Obține max 500 de RON pe parcursul primelor 3 depuneri

Cod-Promo copiat

Ia bonus & joacă acum Deschideți Superbet

Metode de plată

 • Paysafecard
 • Neteller
 • Skrill
 • VISA
 • MasterCard

Această recenzie a fost actualizată ultima oară

superbet-bonus-1000x800sa

Obține max 500 de RON pe parcursul primelor 3 depuneri

Deblochează bonus Primul Depozit
Tip Bonus Pariu Gratuit Bonus
În cât timp poți lua bonusul 7 zile de la activare
Valbil Pentru Nespecificat
Local România
Limită Bonus Prima depunere minim 50 de RON, a doua depunere minim 20 de RON, a treia depunere minim 20 de RON, valoare maximă bonus cumulat 500 de RON

Revendică Acum Superbet Pariu Gratuit!

E timpul să te bucuri de Superbet Bonus de Bun Venit, valabil pentru toți utilizatorii care își creează cont pe platforma de pariuri online. Creditarea bonusului începe odată cu prima depunere Superbet. Aceasta trebuie să aibă o valoare de cel puțin 50 de RON, indiferent de modalitatea de plată pe care o alegi. Bonusul pentru prima depunere reprezintă 50% din totalul tranzacției, fără a depăși 200 de RON. Cea de-a doua depunere trebuie să fie de minim 20 de RON, iar valoarea bonusului va fi egală cu 50% din suma depusă, valorând cel mult 200 de RON. În cazul celei de-a treia depunere, suma minimă este de 20 de RON, iar valoarea bonusului este de 100%, nu mai mult de 100 de RON. Suma totală creditată sub formă de bonus de bun venit Superbet nu poate să depășească valoarea de 500 de RON. Pentru a afla mai multe despre termeni și condiții bonus Superbet, precum și mai multe detalii despre Superbet, îți recomandăm să arunci o privire aici.

Cum Revendici Bonusuri la Casa de Pariuri Superbet - Bonus de Bun Venit

 1. Pasul 1.

  Intră pe site-ul Superbet și finalizează procesul de înregistrare

 2. Pasul 2.

  Efectuează primul depozit în contul tău de pariuri, sumă minimă 50 de RON

 3. Pasul 3.

  Revendică Bonus Depunere Superbet

 4. Pasul 4.

  Efectuează încă două depuneri în contul tău, Depunere Minimă Superbet 20 de RON

 5. Pasul 5.

  Revendică Superbet Bonus Depunere în valoare de până la 500 de RON

Superbet-bonus-500-RON-400x700sa

Profită de cote mărite la pariurile de tip live betting

Deblochează bonus Pariu Eligibil
Tip Bonus Cote Mărite
În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
Valbil Pentru Nespecificat
Local România
Limită Bonus Nespecificat

Profită de Bonusuri Superbet Live!

Lista cu promoții, oferte și bonusuri Superbet avantajoase continuă cu o ofertă numită Superlive. Câteva din cele mai importante evenimente sportive sunt selectate zilnic, manual, de către specialiștii Superbet. Dacă ești utilizator al platformei, poți beneficia chiar acum de noul bonus Superbet pentru pariuri sportive în regim Live. Nu ai nevoie de niciun cod Superbet pentru a profita de această promoție. Tot ce trebuie să faci este să urmărești evenimentele tale favorite în direct, din aplicație, și să verifici dacă acestea sunt menționate pe Lista cu Coduri Meciuri Superbet pentru Superlive. Cea mai bună parte a listei de condiții bonus Superbet este că te poți bucura imediat de câștigurile tale din pariuri. Cotele nu sunt supuse termenilor aplicabili pentru celelalte promoții sau regulamentului Rulaj Bonus Superbet. Mai multe informații despre această ofertă, precum și alte promoții Superbet, poți găsi aici.

Cum să beneficiezi de Bonus Live Pariuri Sportive Superbet

 1. Pasul 1.

  Accesează platforma Superbet Online

 2. Pasul 2.

  Verifică lista cu meciuri eligibile pentru promoția Superlive

 3. Pasul 3.

  Alege evenimentul favorit și plasează un pariu cu fără cotă minimă

 4. Pasul 4.

  Bucură-te de cota mărită oferită de agenție

Superbet-bonus-superlive-400x700sa

FAQ

? Unde pot găsi cele mai noi promoții Superbet și coduri promoționale?
Pentru a vizualiza lista completă cu oferte, bonusuri și promoții puse la dispoziție gratis de către această platformă, îți recomandăm să arunci o privire în secțiunea Promoții a site-ului.
? Există programe de loialitate Superbet?

La momentul actual, nu există niciun program care să recompenseze loialitatea utilizatorilor față de această casă de pariuri. De asemenea, nu este disponibil niciun bonus Superbet de bun venit fără depunere.

? Care este depunerea minimă eligibilă pentru a participa la promoțiile Superbet?

Singura ofertă care impune o sumă minimă ce poate fi depusă este oferta inițială (bonus de bun venit până la 500 de RON). Toate celelalte promoții pot fi accesate folosind orice sumă de bani (Superbet Depunere Minimă: 20 de RON).

? De câte ori trebuie să rulez bonusul inițial pentru a îl putea retrage?

Conform regulamentului de rulare bonus Superbet, va trebui să rulezi de cel puțin 6 ori suma creditată cu ajutorul bonusului Superbet Depunere Inițială.

? Am nevoie de un cod promoțional pentru a revendica bonusul de bun venit?

Pentru a te bucura de promoția pentru utilizatorii noi, nu trebuie decât să te înregistrezi. Nu este nevoie de un promo code Superbet sau alte coduri pariuri Superbet. Tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție noul regulament bonus Superbet și să respecți termenii și condițiile.