Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Unibet Aplicație Mobil

Casa de pariuri Unibet România se numără printre cele mai populare case de pariuri din țara noastră. Aceasta vine în întâmpinarea pariorilor cu numeroase funcții și promoții. Dintre acestea, unele din cele mai populare sunt opțiunile de pariere destinate plasării de pariuri sportive din mișcare. Astfel, casa de pariuri pune la dispoziția utilizatorilor următoarele variante:

Android APP

 • RO, EN

 • 250+ descarcă

 • 13 mB

 • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN

 • 250+ descarcă

 • 205 mB

 • 5 / 10

Descarcă

Unibet Aplicație Mobil

unibet app instalati

Cum instalez Unibet App

Aplicația Unibet este compatibilă atât cu dispozitivele care rulează Android cât și cu cele care rulează iOS (iPad și iPhone). Mai jos vei găsi instrucțiuni foarte clare ce te vor ajuta să instalezi aplicația mobilă a casei de pariuri Unibet România. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii cu atenție și să te asiguri că instrucțiunile corespund sistemului de operare al telefonului tău.

Unibet Aplicație Android

O aplicație Unibet Android este disponibilă doar pe site-ul oficial al casei de pariuri. Motivul principal pentru care aceasta nu este disponibilă în Google Play (Magazin Play) este acela că politica internă a platformei nu permite încărcarea de aplicații destinate plasării de pariuri sportive cu bani reali. Instrucțiunile de instalare diferă în funcție de versiunea de pe telefonul tău.

Android 7 (și mai vechi)

 • Pasul 1 – Descarcă Unibet Android App (Unibet APK)
 • Pasul 2 – Intrați în setările telefonului
 • Pasul 3 – Accesați secțiunea Securitate
 • Pasul 4 – Bifați căsuța Surse Necunoscute

Dacă nu găsiți Surse Necunoscute în secțiunea Securitate, accesați secțiunea Opțiuni Dezvoltator.

Android 8.0 (și mai noi)

 • Pasul 1 – Descarcă Unibet Android App
 • Pasul 2 – Deschide opțiunile funcției Instalare din surse necunoscute
 • Pasul 3 – Permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute
 • Pasul 4 – Deschide aplicația Unibet Mobil și conectează-te cu datele contului tău

Unibet aplicație Android are o dimensiune totală de 13 Mb, iar limba meniului principal este aceeași ca limba prestabilită a telefonului tău Android.

Unibet Aplicație iOS

Instalarea Unibet Mobile pe dispozitivele care rulează iOS (acestea fiind iPad și iPhone) este chiar mai simplă decât în cazul sistemului Android. Kit-ul de instalare este disponibil direct pe platforma Apple Store, întrucât politica este ceva mai permisivă. Funcțiile sunt identice, însă interfața diferă în materie de aranjarea secțiunilor.

La momentul scrierii articolului, noua aplicație unibet are un număr de 450 de descărcări și o medie a recenziilor de 2.5 stele din 5. Diferența față de kit-ul de instalare destinat dispozitivelor Android este că acesta ocupă ceva mai mult spațiu în memoria de stocare a telefonului (în speță 205 Mb).

 • Pasul 1 – Apasă pe următorul link și descarcă aplicația
 • Pasul 2 – Permite instalarea și așteaptă ca fișierele să se descarce
 • Pasul 3 – Deschid aplicația din meniul principal al telefonului și loghează-te

Unibet Mobil

Varianta mobilă a platformei Unibet România se numără printre cele mai bine optimizate aplicații mobile de pariuri sportive online din țara noastră. Funcțiile disponibile sunt identice cu cele disponibile pe platforma desktop, iar utilizarea este chiar mai ușoară.

Atunci când folosești varianta pentru mobil a casei de pariuri Unibet ai posibilitatea de a opta pentru notificări de tip Push. Astfel, telefonul te va notifica prin intermediul browser-ului de Internet de fiecare dată când ai un mesaj pe platforma de pariuri. Ține cont de faptul că indiferent ce variantă folosești, cookie-urile vor fi colectate în continuare în scopuri de marketing.

Utilizare

Atunci când folosești una din variantele disponibile ale casei de pariuri sportive Unibet România te poți bucura de toate facilitățile versiunii desktop. Printre cele mai des folosite funcții se numără:

 • Plasarea de pariuri sportive în regim live și pre-meci
 • Vizualizarea statisticilor în timp real
 • Crearea unor bilete virtuale și confirmarea acestora
 • Acces exclusiv la transmisiunile live ale evenimentelor (Unibet TV)

Cum te loghezi

Pentru a te loga în aplicația Unibet Android tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația. Prima pagină care se deschide este cea de logare. Vei avea la dispoziție două căsuțe, una pentru numele de utilizator și una pentru parola contului tău.

Dacă folosești aplicația Unibet pentru iOS, procedura este identică. Deschiderea aplicației va iniția pagina de logare. Astfel, tot ce trebuie să faci este să introduci datele aferente contului tău de utilizator și să apeși butonul Login.

unibet detaliile personale unibet login

Pariuri sportive

Dacă vrei să plasezi pariuri sportive tradiționale (pre-meci) cu ajutorul aplicației Unibet, tot ce trebuie să faci este să urmez un set de 5 pași simplii:

 • Deschide aplicația și loghează-te în contul tău
 • Alege sportul tău preferat și competiția pe care vrei să pariezi
 • Găsește evenimentul dorit și selectează un pronostic
 • Repetă pașii 2 și 3 pentru fiecare selecție pe care dorești să o incluzi pe bilet
 • Completează miza și apasă pe butonul de Plasează Bilet
unibet pariuri live unibet pariuri sportive

Pariuri live

Plasarea pariurilor în regim live este similară cu cea pentru pariuri tradiționale. Cheia câștigului constant în pariurile în timp real este reprezentată de viteza de plasare a pariului. Aplicația mobilă Unibet permite utilizatorilor să plaseze pariuri live în doar câteva secunde. Procesul este chiar mai simplu, limitându-se la un număr de 3 pași.

 • Pasul 1 – Deschide aplicația și loghează-te în contul tău de pariuri
 • Pasul 2 – Intră în secțiunea Live și selectează evenimentul dorit
 • Pasul 3 – Selectează pronosticul, completează miza și plasează pariul

Plăți

Aplicația mobilă a casei de pariuri Unibet România permite utilizatorilor să gestioneze în doar câteva click-uri fondurile. Astfel, poți efectua depuneri folosind una din cele 8 metode de plată disponibile. Depunerea minimă este de 25 de RON (în cazul depunerilor prin VISA, Mastercard sau Paysafecard) sau 65 de RON (în cazul celorlalte metode de plată).

Retragerile sunt reglementate de aceleași condiții ca și în cazul versiunii desktop. Suma minimă care poate fi procesată într-o singură tranzacție este de 65 de RON, indiferent de metoda de plată aleasă. Timpul de procesare variază între câteva minute (în cazul portofelelor electronice Skrill și Neteller) și 2-3 zile lucrătoare (în cazul transferurilor către contul bancar sau cardurile VISA/Mastercard).

Suport

În cazul în care întâmpini o problemă atunci când folosești aplicația mobilă a casei de pariuri Unibet România poți utiliza una dintre metodele de contact disponibile. Cea mai populară metodă de contact a echipei de suport tehnic este chat-ul în timp real. Acesta este disponibil zilnic între orele 11:00 și 00:00. Poate fi accesat direct din aplicația mobilă, iar de obicei durează câteva secunde să primești un răspuns de la unul din operatorii conectați.

A doua cea mai populară metodă de contact a echipei de suport tehnic este email-ul. Acesta se poate trimite la adresa nfo-ro@unibetsupport.com, însă durează câteva ore să primești un răspuns, iar uneori utilitatea acestuia este îndoielnică.

Concluzie

În concluzie, casa de pariuri Unibet România pune la dispoziția utilizatorilor săi trei variante de pariere în mișcare (versiunea mobilă, aplicație Android Unibet și aplicație iOS). Toate cele trei versiuni includ funcțiile cele mai importante, precum și o interfață foarte bine optimizată. Instalarea se realizează foarte ușor, iar butoanele listate în meniul principal îți permit să navighezi rapid și intuitiv printre secțiunile disponibile.

Limitări

Indisponibilă pe Google Play

Necesită setări adiționale atunci când este instalată pe Android

faq

? Există bonusuri pentru aplicația mobilă?
Nu. La momentul actual, Unibet nu oferă bonusuri pentru utilizatorii aplicației mobile. Toate bonusurile disponibile sunt listate în secțiunea Bonusuri și Promoții.
? Se pot vedea meciuri live pe aplicația Unibet?
Da. Transmisiunile în timp real ale evenimentelor sunt disponibile pentru vizualizare direct din aplicația Unibet, prin intermediul Unibet TV.
? Cât de ușor este să depui/retragi fonduri prin intermediul aplicației?
Este foarte ușor să depui și să retragi fonduri direct din aplicație. Accesează secțiunea Depuneri și Retrageri pentru a efectua o depunere sau a solicita o retragere.
? Unde pot găsi promoțiile în aplicație?
Toate promoțiile, bonusurile și ofertele apar în secțiunea Bonusuri și Promoții. Pentru a accesa această secțiune, tot ce trebuie să faci este să deschizi meniul principal și să apeși butonul aferent.