Gets Bet înregistrare - cum te înscrii șI te conectezi

8.3 / 10

Ultima actualizare:

BONUS 100% la 900 RON

Înregistrează-te și ia un bonus!

Chiar dacă nu ai mai făcut acest lucru până acum, deschiderea unui cont și implicit o înregistrare Gets Bet nu reprezintă un proces care să îți ridice probleme. Totuși, pentru a face lucrurile cât se poate de simple, la Gets Bet înregistrare, s-a creat acest tutorial. Așadar, acum vei putea vedea cum decurge acest proces, pas cu pas.

De îndată ce ai accesat site-ul agenției de pariuri de pe orice dispozitiv, mobil sau desktop, ți se va indica un buton roșu special de Înregistrare, pe care dai click pentru a ți se deschide formularul pentru înscriere. Completezi cu datele personale, așa cum sunt trecute în buletin, după care bifezi că accepți termenii și condițiile operatorului.

În ceea ce privește confidențialitatea datelor tale, nu trebuie să îți faci griji, întrucât datele sunt protejate, casele de pariuri fiind obligate prin lege să cripteze informațiile.

Dacă ai reușit să completezi toate câmpurile și să urmezi toate cerințele, înseamnă că ți-ai finalizat contul personal. Pentru a-l activa, ai la dispoziție un termen de 30 de zile. Ca sarcina să fie completă, vei primi pe telefonul mobil un mesaj cu un cod, pe care trebuie să îl copiezi în procesul de activare al contului. În cazul în care încă nu ai primit codul, verifică și adresa de e-mail, deoarece este foarte posibil ca acesta să îți fi fost trimis acolo. După ce ai reușit să îți activezi contul, vei utiliza o parolă și un username pentru fiecare logare cont Gets Bet.

Avantaje la Gets Bet online înregistrare

 1. Plasarea de oriunde a unui pariu.
 2. Posibilitatea de a paria pe evenimente live.
 3. Eşti mereu la curent cu evoluţia partidelor.
 4. Poți efectua retrageri imediate.
gets-bet-main-page-800x500sa

De ce ar trebui să mă înscriu la Gets Bet?

Un motiv de înscriere îl constituie un bonus înregistrare Gets Bet, cu ajutorul căruia beneficiezi de un pachet de bun venit de 100% până la 900 RON. Este unul dintre cele mai mare bonusuri de acest fel de pe piața din România, mai ales că nu primești doar un singur bonus, ci trei. Ce înseamnă asta? La fiecare dintre primele trei depuneri efectuate, ai parte de un bonus. Așadar, la prima depunere ai 100% până la 400 RON, apoi, pentru a doua 100% până la 300 RON, ca la a treia să primești 100% până la 200 RON. În plus, la validarea contului primești, din partea agenției, un pariu gratuit în valoare de 50 RON.

La Gets Bet există o varietate de sporturi, de la fotbal și baschet până la crichet, futsal sau tenis de masă. În plus, la orice meci de fotbal, indiferent de cât de scăzut este interesul și importanța acestuia, poți găsi o multitudine de variante de pariere.

Pe site-ul Gets Bet există, de asemenea, un program de meciuri live cu ajutorul căruia poți vedea dinainte ce meciuri vor fi disponibile pentru live betting în orele  următoare.

Oferta Gets Bet cu bonus la înregistrare

Gets Bet bonus înregistrare este unul dintre cele mai atractive promoții venite din partea unei agenții de pariuri din țara noastră. Cu un depozit minim de 50 RON, ai trei șanse de câștig la bonusul de bun venit. Cum? Făcând cel puțin 3 depuneri. Astfel că, la prima primești 100% până la 400 RON, la a doua 100% până la 300 RON, ca la a treia să beneficiezi de 100% până la 200 RON.

Însă, din clipa în care reușești să îți activezi contul, când efectuezi prima logare Gets Bet, vei primi încă un bonus, sub formă de pariu gratuit, în valoare de 50 RON. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi întregul proces de verificare KYC înainte de Gets Bet logare cont.

Promoțiile Gets Bet cu bonus la înregistrare nu se opresc aici. Primești încă un pariu gratuit egal cu 100% din miza totală de pe bilet, în cazul în care ai pierdut un eveniment. Trebuie să ai, în acest caz, un număr minim de 5 meciuri pe bilet cu o cotă de măcar 1.35 per eveniment. Toate acestea la o miză de minim 20 RON pe bilet.

Cum te înregistrezi la Gets Bet?

Pentru a realiza această Gets Bet înregistrare, nu ai nevoie decât de câteva minute. Cu câteva lămuriri și cu evidențierea pașilor ce trebuie urmați, vei vedea că există un grad foarte mic de dificultate la Gets Bet online înregistrare. Acestea fiind spune, mai jos ai pașii de care trebuie să ții cont în vederea înregistrării pe platforma online de pariuri sportive.

 1. Pasul 1

  Nume de utilizator. Completezi cu numele de utilizator pe care-l vei folosi apoi la logare.

 2. Pasul 2

  Parola. Introduci o parolă sigură, dar ușor de reținut.

 3. Pasul 3

  Confirmi parola.

 4. Pasul 4

  Adresa de e-mail. Introduci o adresă de e-mail validă

 5. Pasul 5

  Confirmi adresa de e-mail. Rescrii adresa.

gets-bet-inregistrare-1-800x500sa gets-bet-inregistrare-2-800x500sa gets-bet-inregistrare-3-800x500sa

Gets Bet logare cont

Dacă totul a decurs bine până aici, și nu ai întâmpinat niciun fel de problemă la Gets Bet înregistrare, în cazul logării lucrurile stau cu mult mai ușor. Pentru a putea plasa un pariu online, mai întâi trebuie să accesezi Gets Bet logare. Pentru a face acest lucru, ai un buton special plasat pe site-ul agenției Gets Bet logare cont. Tu trebuie doar să:

 1. Pasul 1

  Completezi cu username-ul pe care ți l-ai ales

 2. Pasul 2

  Scrii parola corect.

 3. Pasul 3

  Dai click pe butonul de logare.

gets-bet-menu-800x500sa

3 aspecte importante pe care ar trebui să le știi despre cerințele Netbet la înregistrare.

Un cont pe o platformă de pariuri sportive este asemănător unui cont bancar obișnuit, astfel încât, furnizarea datelor personale este necesară. Așadar, casele de pariuri vor să știe cât mai bine ce clienți urmează să își deschidă un cont, pentru a putea combate eventuale infracțiuni, precum spălarea de bani. O altă metodă infracțională o reprezintă și abuzul de pe urma promoțiilor și al bonusurilor.

Așadar, nu completa pașii de mai sus cu date false, întrucât, în momentul în care vei dori să efectuezi o retragere, vei fi nevoit să îți trimiți documentele pentru a putea dovedi că datele personale sunt reale. Acestea vor trebui să corespundă în totalitate cu ceea ce ai trecut în momentul înregistrării. În caz contrar, nu vei putea să îți retragi câștigurile.

Nu încerca să te înscrii și să joci la o casa de pariuri dacă nu ai vârsta legală. Există o serie de modalități prin care poate fi dovedită vârsta ta reală, așadar, în cazul în care te gândești să folosești datele părinților sau ale apropiaților, mai bine renunți.

Verificare date cont Gets Bet

 1. Prenumele. Scrii prenumele, așa cum apare în buletin.
 2. Numele. Completezi cu numele de familie.
 3. Data naşterii.
 4. Sexul. Selectezi masculin sau feminin.
 5. CNP. Introduci Codul numeric personal din cartea de identitate.
 6. Oraşul. Alegi oraşul în care locuieşti.
 7. Ţara. Selectezi România.
 8. Adresa. Introduci adresa la care locuieşti.
 9. Codul poştal.
 10. Fus orar. Selectezi opțiunea pentru Bucureşti.
 11. Bifezi că eşti de acord cu termenii şi condiţiile impuse.

Unde pot primi ajutor pentru crearea unui cont la Gets Bet?

Se poate întâmpla să te confrunți cu tot felul de probleme, de la bug-uri la blocarea contului de pariuri, până la nelămuriri în procesul de Gets Bet înregistrare.  În ceea ce privește serviciul de relații cu clienții, agenția este foarte bine pusă la punct. Opțiunea de live chat, una dintre cele mai folosite opțiuni, poate fi accesată de pe butonul special, situat în colțul din dreapta al site-ului. Dacă această metodă nu îți surâde sau nu o poți accesa, atunci ai posibilitatea de a completa un formular, direct pe site. Îl găsești în cadrul opțiunii Contact, din meniul Informații.

Trimiterea unui mesaj prin e-mail este o altă alternativă pe care o poți folosit. Însă, dacă ești în căutare de răspunsuri și soluționări urgente, numărul de telefon al agenției este, poate, cea mai scurtă cale către un răspuns.

Concluzii

Cu un pachet de bun venit consistent, dar și cu o serie de promoții pe care le primești încă din momentul activării contului, Gets Bet se arată ca fiind o opțiune serioasă printre variantele oricărui parior. Numărul variat de evenimente sportive și posibilitatea de a găsi foarte multe variante de pariere este un alt punct forte. De asemenea, programul de meciuri live existent pe site te ajută să vezi înainte ca meciul să înceapă ce variante de pariere live vor fi puse la dispoziție în timpul partidei. Totodată, siguranța oferită de casa de pariuri în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale este un factor ce nu ar trebui să lipsească în alegerea ta.

2 Ratinguri, în medie 5 din 5

AUTORUL RECENZIEI

BCV - The Tipster

BCV - The Tipster

Salut! Ma numesc Bogdan dar voi o sa ma cunoasteti ca BCV- The Tipster, iata o scurta descriere a mea.

Sunt un fost jucator de fotbal, am jucat fotbal la nivel semi profesionist timp de 11 ani. Chiar daca nu mai practic fotbalul de ceva vreme dragostea pentru fotbal inca exista.