Unibet înregistrare - Cum te înscrii și te conectezi

9.1 / 10

Ultima actualizare:

BONUS 100% la 300 RON

Înregistrează-te și ia un bonus!

Unibet înregistrare - Cum te înscrii și te conectezi

Vrei să îţi faci un cont online pentru una dintre cele mai prestigioase case de pariuri din România? Nimic mai simplu. Mai jos poţi urmări toţi paşii necesari pentru  unibet înregistrare. Este un proces foarte uşor ce nu durează mai mult de 5 minute.

Înainte de toate, trebuie să accesezi platforma online Unibet. În momentul imediat următor, pe pagina principală, vei vedea că există un buton denumit 'Înregistrare'. Mai exact, în partea din dreapta sus a paginii. Din clipa în care dai un click pe acel buton, ţi se va deschide o fereastră în care va trebui să îţi completezi datele personale.

Atât adresa de email pe care o introduci, cât şi datele tale, trebuie neapărat să fie cele reale. De ce? Deoarece îţi va fi imposibil să parcurgi tot procesul KYC de verificare ca, în cele din urmă, să nu îţi poți retrage banii din cont.

Motivul pentru care îţi sunt cerute aceste date în modul cel mai corect şi concret este, în primul rând, acela de a ţi se verifica vârsta. Trebuie să ai peste 18 ani, în aceeaşi măsură evitându-se orice posibilitate de înşelătorie.

După ce ai introdus toate datele, procesul de înregistrare Unibet este finalizat. Mai departe, vei primi două coduri, unul pe email format din 5 cifre, iar celălalt direct pe telefonul mobil, alcătuit din 4 cifre. Le copiezi, iar apoi dai click pe butonul 'Activare'. Astfel vei fi redirecţionat către contul personal pe care tocmai ai reuşit să ţi-l creezi. De fiecare dată, pentru unibet logare, foloseşti username-ul şi parola cu care ai făcut înregistrarea.

Avantaje la unibet online înregistrare

 1. Poţi plasa un pariu foarte rapid.
 2. Ai posibilitatea să joci de oriunde.
 3. Eşti mereu la curent cu detalii despre evenimentele jucate.
 4. Poţi face retrageri imediate.

De ce ar trebui să mă înscriu la Unibet?

Unibet a devenit unul dintre liderii pieţei de pariuri online, fiind una dintre cele mai vechi agenţii din ţara noastră cu această opţiune de pariere.

Acest aspect vorbeşte despre profesionalismul şi modul în care casa de pariuri îşi îndreaptă atenţia către clienţii săi. Un alt aspect important, un adevărat punct forte, este ofertă sportivă variată, întrucât îți sunt puse la dispoziţie peste 30 de sporturi din care îţi poţi face selecţia pentru un bilet de joc.

În ceea ce priveşte fotbalul, fie că preferi campionatele puternice ale Europei, fie că îţi place să îţi îndrepţi atenţia către cele mici sau medii, gama de opţiuni pentru pariuri este la fel de variată.

Performanţele tehnice ale platformei Unibet sunt cât se poate de ridicate. Acesta reprezintă un alt plus, mai ales când doreşti ca pariurile pe care le faci să nu fie blocate atât de des. Cotele sunt actualizate în mod constat, iar retragerile şi depunerile sunt acţiuni ce durează doar câteva secunde. Iar cu unibet bonus la înregistrare argumentele devin şi mai puternice în ceea ce priveşte alegerea ta.

Oferta unibet cu bonus la înregistrare

Casa de pariuri Unibet oferă la înregistrare un bonus de bun venit pentru cei mai noi clienţi ai săi. Acest bonus înregistrare unibet  îţi stă la dispoziţie încă din momentul în care ţi-ai creat contul online. Astfel că, cu o primă depunere în valoare de cel puţin 25 RON, ai un bonus de 100% până la 300 RON. Unibet bonus înregistrare vine și cu câteva condiţii de care trebuie să ţii cont, primul şi cel mai important dintre acestea fiind rulajul. Nu poți face retrageri cu bani bonus dacă nu îndeplinești toate condițiile de rulaj.

De menţionat că, calculul rulajului se face numai în raport cu suma bonus. De exemplu, în cazul în care ai primit bonus suma de 100 RON, tu va trebui să pariezi nu mai puţin de 800 RON, pentru ca aceste condiţii de rulaj să fie îndeplinite. Altă condiţie asupra căreia e necesar să-ţi îndrepţi atenţia se referă la cota minimă de pe bilet, adică 1.40, dar şi faptul că se ţine cont în vederea acestui bonus, numai de pariurile finalizate. Valabilitatea bonusului este de 30 de zile de la prima logare cont unibet.

Cum te înregistrezi la Unibet?

Pentru a efectua această unibet înregistrare , trebuie să urmezi o serie de paşi. Din momentul în care accesezi platforma agenţiei de pariuri pentru unibet online înregistrare, dai click pe butonul cu același nume, pe care îl vei găsi în partea dreaptă, în zona de sus a ecranului. Mai apoi, completezi datele personale după indicaţiile de mai jos:

 1. Pasul 1

  Nume de utilizator. Scrii username-ul pe care doreşti să îl foloseşti. Acesta va fi utilizat la fiecare logare.

 2. Pasul 2

  Parola. Introduci o parolă cât se poate de sigură, dar pe care să o poţi reţine cu uşurinţă, pentru a nu se pierde.

 3. Pasul 3

  Confirmi parola. În acest câmp, trebui doar să rescrii parola pe care ai ales-o mai sus.

 4. Pasul 4

  Adresa de e-mail. Introduci o adresă valabilă, de preferat cea pe care o foloseşti cel mai frecvent.

 5. Pasul 5

  Confirmi adresa de e-mail. Rescrii adresa pe care ai trecut-o în câmpul anterior.

Înregistrarea Unibet primul pas Înregistrarea Unibet pasul doi Înregistrarea Unibet pasul trei

Unibet logare cont

Dacă ai finalizat întreg procesul pentru unibet înregistrare atunci, pasul următor, în vederea efectuarii unei prime depuneri, este acela de logare unibet. Pentru a înţelege cu exactitate modul în care se face această unibet logare cont, poţi să urmezi etapele de mai jos:

 1. Pasul 1

  Completezi username-ul.

 2. Pasul 2

  Scrii parola aleasă.

 3. Pasul 3

  Apeşi butonul Logare.

Conectare Unibet

3 lucruri pe care ar trebui să le știi despre cerințele pentru unibet înregistrare

Poate cel mai important aspect în această privinţă îl reprezintă corectitudinea datelor introduse. Trebuie să ţii cont că, pentru revendicarea câştigurilor în bani, ce-ţi revin în urma biletelor jucate, datele completate online trebuie să coincidă cu cele din realitate.

Apoi, legat de parolă, este indicat ca aceasta să nu conţină numele tău sau data de naştere. Să nu uiţi să foloseşti, printre cele 8 caractere cerute, măcar două tipuri diferite, numere sau majuscule.

În cele din urmă, trebuie să ai în vedere că aceste conturi nu pot fi folosite dacă ai o adresă de locuinţă în afara ţării.

Verificare date cont Unibet

 1. Pasul 1

  Prenumele. Îți scrii prenumele așa cum se regăsește în buletin.

 2. Pasul 2

  Numele. Completezi cu numele de familie.

 3. Pasul 3

  Data naşterii.

 4. Pasul 4

  Sexul. Selectezi una din cele două opțiuni propuse.

 5. Pasul 5

  CNP. Introduci din buletin Codul numeric personal.

 6. Pasul 6

  Oraşul. Alegi oraşul în care locuieşti.

 7. Pasul 7

  Ţara. Selectezi ‘’România’’.

 8. Pasul 8

  Adresa. Aici completezi cu adresa la care locuieşti, așa cum este prezentată în buletin.

 9. Pasul 9

  Codul poştal. Poți folosi google zip code, în cazul în care nu deții această informație.

 10. Pasul 10

  Fus orar. Selectezi varianta pentru Bucureşti.

 11. Pasul 11

  Bifezi, la final, că eşti de acord cu termenii şi conditiile impuse de operator.

Unde pot găsi ajutor pentru crearea unui cont la Unibet?

Pe platforma online a case de pariuri Unibet există acest centru de ajutor în care poţi găsi răspunsuri pentru neclarităţile ce privesc atât pariurile în sine, dar şi în legatură cu unibet logare cont. Dacă accesezi secţiunea Înregistrarea unui Cont, acolo vei găsi o serie de informaţii clare despre cum să creezi un cont şi despre ceea ce trebuie să ai în vedere când iei această decizie.

În altă ordine de idei, ai posibilitatea să adresezi întrebări pe chat-ul pus la dispoziţie pe site-ul oficial, iar acestea pot fi legate de orice nelămurire, răspunsul venind, de obicei, aproape instant. De asemenea, poţi apela la numărul de telefon postat pe site sau poți trimite un e-mail pe adresa agenţiei.

Concluzii

Unibet reprezintă una dintre cele mai importante case de pariuri din țara noastră, iar faptul că prezenţa lor pe piaţa online este una îndelungată, reprezintă și o sursă de încredere. Varietatea sporturilor ce-ți sunt puse la dispoziţie de Unibet, este încă un factor care te poate determina să îţi faci un cont online. În plus, ușurinţa cu care te poţi înregistra şi bonusul de bun venit care însoţeşte acest pas, contribuie la nenumăratele avantaje. Și, mai presus de acestea, faptul că poţi să pariezi de oriunde şi oricând cu ajutorul dispozitivelor mobile cu o simplă logare unibet, te scapă de orice ezitare.

Ratinguri, în medie 0 din 5

FAQ

? Este Unibet o platformă sigură pentru pariuri sportive?
Unibet este o platformă sigură pe care te poţi juca cu bani reali atunci când vine vorba de pariuri sportive şi alte jocuri de noroc. Operatorul este foarte apreciat de jucătorii români şi funcţionează în termeni legali, fiind licenţiat de ONJN.
? Cum te înregistrezi pe Unibet
Pentru a te începe să pariezi pe Unibet, apasă pe butonul de "înregistrare" aflat în partea dreaptă superioară a site-ului. Completează formularul constituit din 3 paşi cu datele cerute şi vei fi înregistrat pe site.
? De ce ţi se cer documentele pentru verificare Unibet?
Documentele se cer pentru a valida identitatea celui care urmează să fie client pe platforma Unibet. Toate site-urile de jocuri de noroc impun acest criteriu pentru a împiedica furtul identităţii, activităţile criminale sau minorii în a se juca jocuri de noroc.
? Te poţi înscrie şi de pe mobil pe Unibet?
Da! Procesul de înregistrare poate să fie făcut şi de pe telefonul mobil. Poţi descărca aplicaţia mobilă Unibet sau poţi intra pe site din browser pentru a face acest lucru posibil.
? Există un bonus la înregistrare pe care îl poţi lua de pe Unibet?
Când vei completa formularul de înscriere pe Unibet, la ultimul pas poţi opta pentru un bonus la înregistrare. Acesta va consta în bani extra pe care îi vei putea juca la pariuri sportive sau jocuri de casino.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă