Betano Înregistrare - Cum să îți faci cont și să te conectezi

8.20 / 10

Ultima actualizare:

BONUS 100% la 300 RON

Înregistrează-te și ia un bonus!

Agenția de pariuri Betano activează în România sub licența emisă de O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Acest articol îți va prezenta în mod detaliat pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți crea un cont nou pe platformă. De asemenea, procesul Betano logare este inclus în instrucțiunile din secțiunile următoare.

 • Înregistrarea se face ușor, în doar câteva minute
 • Procesul K.Y.C. este finalizat aproape instant
 • Contul îți oferă acces atât pe mobil, cât și pe desktop
 • Cotele sunt excelente, iar marja de pariere este mică

Cum să te înregistrezi la Betano în 4 paşi simpli?

 1. Apeşi pe butonul de înregistrare (din partea dreaptă superioară)
 2. Aştepţi deschiderea unei noi ferestre cu formularul
 3. Completezi formularul cu datele cerute din buletin
 4. Optezi opţional pentru un bonus de bun venit la pariuri sportive

De ce să îți faci cont la Betano?

Agenția de pariuri sportive online Betano România este una din favoritele pariorilor din țara noastră. Aceasta surclasează în mod evident multe dintre celelalte agenții licențiate de O.N.J.N., oferind utilizatorilor o experiență plăcută. Procesul de înregistrare Betano este format din doar câțiva pași. Astfel, obții acces rapid la cotele foarte bune pe care platforma le oferă.

"Așadar, ai acces la pariurile tale preferate (atât în regim tradițional / pre-meci, cât și în regim live) de oriunde ai fi."

Totodată, ai la dispoziție două aplicații mobile distincte, destinate atât dispozitivelor care rulează Android, cât și iOS. Acestea îți permit să plasezi pariuri sportive online fără a te conecta la contul tău de pariuri de pe un calculator sau laptop.

📧 Cere e-mail ✔️
📲 Cere număr de telefon ✔️
🤳 Cere trimiterea unei poze ID ✔️ (pentru înregistrare)
🧾 Cere o poza dupa facturile de utilitati ✔️ (pentru înregistrare)
ℹ️ Tipuri de suport clienti 🆘 live chat/ mobil/ e-mail
🎁 Bonus de bun venit ✔️(da, bonus la înregistrare la prima depunere)

În continuare vei găsi mai  mai multe informații despre Betano înregistrare, precum și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru logare cont Betano.

Deschide Cont Betano cu Bonus la Înregistrare

După finalizarea procesului Betano înregistrare, poți beneficia de un bonus de bun venit în valoare de până la 500 de RON. Acest bonus poate fi revendicat o singură dată pentru fiecare cont, doar după efectuarea primei depuneri. Pentru a deschide un cont Betano cu bonus la înregistrare, va trebui să urmezi instrucțiunile menționate în secțiunea următoare.

Valoarea bonusului este egală cu 100% din valoarea primei depuneri efectuate. Ține cont de faptul că trebuie să treci cu succes de procesul K.Y.C. (Know Your Customer / Verificarea Identității). Ți-am pregătit o secțiune dedicată cunoașterii acestui proces, pentru a putea evita orice potențial inconvenient. Acest bonus înregistrare Betano nu poate avea o valoare mai mare de 500 de RON.

Poți afla mai multe despre Betano bonus înregistrare accesând site-ul oficial al agenției și citind Termenii și Condițiile aferente acestei promoții.

Instrucțiuni Betano Online Înregistrare

Pentru a iniția procedura Betano înregistrare, va trebui să accesezi platforma folosind adresa de internet ro.betano.com. Apoi, urmează cu atenție pașii de mai jos.

 1. Pasul 1

  Accesarea Platformei

 2. Pasul 2

  Pentru primul pas va trebui să dai click pe butonul Înregistrare, situat în partea din dreapta sus a paginii. Ți se va deschide o fereastră de tip pop-up numită Betano Înregistrare.

 3. Pasul 3

  Completarea Datelor

 4. Pasul 4

  Următorul pas reprezintă completarea datelor personale prin intermediul formularului Betano online înregistrare. Aceste date includ, dar nu se limitează la:

 5. Pasul 5

  Nume & Prenume Complet

 6. Pasul 6

  Adresa de domiciliu

 7. Pasul 7

  Data nașterii

 8. Pasul 8

  Cod Numeric Personal (C.N.P.)

 9. Pasul 9

  Adresa de email

 10. Pasul 10

  Număr de telefon

 11. Pasul 11

  Nume de utilizator & parolă (folosite pentru Betano logare cont)

 12. Pasul 12

  Rezidență în România (Da sau Nu)

 13. Pasul 13

  După ce te-ai asigurat că datele introduse sunt complete și corecte, apasă pe butonul Înregistrează-te, pentru a continua.

 14. Pasul 14

  Confirmă-ți Contul

 15. Pasul 15

  Vei primi pe e-mail un link de confirmare a înregistrării. Apasă pe link-ul primit, iar procesul de înregistrare este finalizat.

 16. Pasul 16

  Verificarea Contului / K.Y.C.

 17. Pasul 17

  Ultimul pas necesită verificarea identității, prin intermediul completării procesului K.Y.C. (Know Your Customer). Îți vom explica ce trebuie să faci pentru verificarea contului în secțiunile următoare.

Instrucțiuni Betano Logare Cont

Procesul Betano logare cont este la fel de simplu ca și cel de înregistrare. Pentru a clarifica orice fel de nelămurire, ți-am pregătit o listă detaliată cu pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a intra în contul tău de pariuri, deschis la Betano.

 1. Pasul 1

  Accesează Platforma Betano

 2. Pasul 2

  Primul pas presupune să accesezi adresa de internet ro.betano.com. Apasă pe butonul Autentificare, iar apoi ți se va deschide fereastra de logare Betano.

 3. Pasul 3

  Introdu Datele Contului Tău

 4. Pasul 4

  Pentru acest pas va trebui să introduci datele pe care le-ai folosit la înregistrare, introducând numele de utilizator și parola aferentă contului. Reține faptul că cele două câmpuri pe care le completezi sunt foarte importante, ceea ce înseamnă că sunt luate în considerare atât literele mici, cât și cele mari (majuscule și minuscule).

 5. Pasul 5

  Verifică Datele și Apasă Autentificare

 6. Pasul 6

  Ultimul pas presupune verificarea datelor pe care le-ai introdus. Dacă acestea sunt corecte, apasă pe butonul Autentificare pentru a finaliza procesul și pentru a intra în contul tău de pariuri Betano.

Betano bonus la înregistrare pentru România

Betano acorda o ofertă de bun venit la înregistrare, celor care îşi doresc să se alăture platformei pentru prima oară. Oferta este cu depunere de până la 500 de RON şi este oferită într-un procent de 100%.Poate fi revendicata o singură dată şi se supune cerinţelor de rulaj stabilite în T&C Betano. Doar pariorii nou-intrati în sistem pot opta pentru acest bonus de bun venit şi pot beneficia de campanie.

Cum funcţionează? 

"În primul rând, promoţia se va activa la o depunere de minim 100 de RON sau mai mult. Vei obţine un bonus în bani egal cu suma depusă iniţial."

Acest bonus se va supune unor cerinţe de rulaj decise de Betano. Dacă vei reuşit să obti bani din campania pentru jucătorii noi şi vei încerca să retragi înainte de a completa rulajul, vei pierde şi bonusul şi banii câştigaţi.

3 Lucruri Despre Înregistrarea la Betano

Există anumite cerințe pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți deschizi un cont nou la Betano. Acestea includ, dar nu se limitează la:

 • Rezidența validă în România
 • Vârsta minimă de 18 ani
 • Impozitarea automată

Hai să vedem ce înseamnă fiecare cerință pentru ca tu să poți stabili dacă ești eligibil pentru un cont Betano.

Rezidența validă în România

Această cerință este obligatorie, întrucât compania Betano România nu este abilitată să ofere servicii de jocuri de noroc online cetățenilor străini aflați pe teritoriul României sau în alte țări. Așadar, va trebui să treci prin procesul K.Y.C. pentru a demonstra faptul că ai dreptul la o rezidență stabilă și validă pe teritoriul țării noastre.

Confirmarea acestei cerințe se realizează prin intermediul unei facturi de utilități sau al unui extras de cont care să aibă menționată adresa ta de reședință.

Vârsta minimă de 18 ani

Conform dispozițiilor legale, vârsta legală pentru a lua parte la jocuri de noroc este de 18 ani. Așadar, minorii nu au voie să plaseze pariuri online. Întrucât la debutul platformelor de pariuri sportive online tot mai mulți adolescenți se foloseau de acestea pentru a putea paria în mod ilegal, procesul K.Y.C. este menit să împiedice astfel de tentative de fraudare a sistemului.

Impozitarea Automată

Pentru a putea evita evaziunea fiscală, agențiile de pariuri online sunt obligate să rețină în mod automat impozitul pe venit. Astfel, atunci când biletul tău este declarat ca fiind Câștigător, suma aferentă impozitului este reținută de către Betano. După o anumită perioadă de timp, sumele sunt virate în contul aferent A.N.A.F.

Cum verific contul de Betano?

Pentru a-ți verifica contul tău Betano, va trebui să parcurgi procesul de verificare a identității. Acesta este denumit în mod generic K.Y.C. sau Know Your Customer. Pentru aceasta va trebui să trimiți fotocopii ale unor documente ce atestă datele pe care le-ai folosit la înregistrare.

Documentele solicitate în mod frecvent sunt:

 • Buletin de identitate / Carte de identitate
 • Permis de conducere (orice categorie)
 • Extras de cont
 • Factură de utilități

Primele două documente (B.I. / C.I. și permis de conducere) sunt destinate verificării datelor personale. De exemplu, cu actul de identitate se verifică codul numeric personal (C.N.P.), numele, prenumele și data nașterii.

Cele din urmă documente sunt folosite pentru a verifica rezidența în România și adresa de domiciliu a utilizatorului. Reține că, în cazul în care folosești un extras de cont, acesta trebuie să conțină în mod obligatoriu adresa ta de domiciliu pe prima pagină.

Probleme posibile care pot apărea la înregistrare pe Betano

Chiar şi la înregistrare, pot apărea diverse probleme. Este posibil ca unii din jucători să se fi exclus de pe Betano şi să aibă conturile închise. Totuşi, cea mai frecventă problema ţine de nerespectarea termenului de 30 de zile în care un potenţial client Betano trebuie să treacă de procedeul KYC. Să spunem că te-ai înregistrat deja, însă au trecut 30 de zile şi contul tău nu a fost verificat. Asta va conduce către închiderea contului. Şi în acest caz, cei care vor încerca să îl redeschidă, trebuie să contacteze suportul.

A doua şi cea mai frecventă problema apărută este ne completarea atentă a datelor personale. Ca exemplu, atunci când nu ai scris CNP-ul corect nu vei putea trece la următorul pas pentru a te înregistra. Fii foarte atent la datele personale pentru a trece ulterior de verificarea documentelor.

Nu mă pot înregistra. Ce trebuie să fac?

În cazul în care întâmpini probleme în timpul procesului de înregistrare, va trebui să iei legătura cu departamentul de suport tehnic. Experții Betano te vor îndruma spre rezolvarea problemei, într-un timp cât mai scurt.

Îți recomandăm să iei legătura telefonic cu departamentul abilitat, întrucât vei primi un răspuns în doar câteva minute. De obicei, operatorii call center-ului Betano sunt profesioniști și au mereu soluția potrivită pentru orice problemă.

Concluzie

În concluzie, procesul de înregistrare pe care trebuie să îl parcurgi pentru a-ți deschide cont la Betano este unul relativ simplu. Singura mențiune este aceea că trebuie să ai grijă la datele pe care le introduci în sistem. Acestea trebuie să fie complete și corecte, pentru a nu fi în contradicție cu Termenii și Condițiile Betano.

FAQ

? Cât de repede te poţi înregistra pe Betano?
Înscrierea pe Betano nu are trebui să treacă de câteva minute. Doar asigură-te să completezi cu atenţie formularul oficial şi vei dobândi calitatea de client rapid şi sigur.
? Procesul de înregistrare şi verificare se poate face şi de pe telefonul mobil?
Poţi face aceleaşi lucruri pe care le faci şi de pe laptop sau PC, direct pe telefonul mobil. Poţi descărca aplicaţia oficială Betano de pe Google Play şi App Store său intră în cont din browser-ul mobil pentru a te înregistra.
? De ce trebuie să furnizezi copii după documentele personale, facturi sau extrase de cont?
Furnizarea documentelor pentru verificarea jucătorului este un procedeu obligatoriu pe care orice jucător trebuie să îl treacă. În momentul în care vei furniza documentele cerute de Betano, acestea vor fi verificate şi îţi va fi validata identitatea şi vârsta.
? În câte zile trebuie să îţi verifici contul pe Betano?
Se cere să treci de procesul de verificare al datelor personale în maxim 30 de zile. Dacă nu vei reuşi, contul tău va fi închis şi trebuie să iei legătura cu suportul tehnic pentru a primi ajutorul necesar. Îţi recomandăm să verifici contul imediat după ce ai completat formularul de înregistrare.
? Se pot cere şi documente extra la verificare?
Da, se pot cere şi documente extra la verificare în cazul în care casă de pariuri Betano considera că este necesar şi vrea să se asigure că tu eşti cel care se joacă cu adevărat din spatele calculatorului.

1 Ratinguri, în medie 5 din 5