Maxbet înregistrare - Cum te înscrii și te conectezi

8.8 / 10

Ultima actualizare:

BONUS 100% la 1,800 RON FOLOSIND CODUL MAXBET200

Înregistrează-te și ia un bonus!

Cum este valabil în cazul tuturor platformelor de pariere online, și pentru o înregistrare Maxbet procedurile sunt relativ ușor de urmat. Astfel că, doar cu o simplă accesare a site-ului casei de pariuri, poți irealiza această Maxbet înregistrare. Indiferent de dispozitivul pe care alegi să îl folosești, mobilul sau varianta clasică desktop, în dreapta ecranului, în partea de sus, vei avea poziționat butonul de Înregistrare. Când dai click pe el, ți se va deschide imediat un formular pe care trebuie să îl completezi. Datele pe care le treci în spațiile goale trebuie să respecte cu exactitate informațiile din buletin, întrucât în acest fel eviți orice fel de problemă ce poate apărea. Un exemplu poate fi revendicarea unui bonus.

Dacă ai parcurs pas cu pas fiecare punct, acum ai la dispoziție 30 de zile până îți poți activa contul. Vei primi atât pe adresa de e-mail, cât și pe telefon, un mesaj cu un cod care te va ajuta să finalizezi această procedură. Nu mai trebuie decât să apeși pe butonul de Activare. Nu uita că parola și username-ul vor rămâne permanent aceleași și le vei folosi la logare cont Maxbet.

Avantaje la Maxbet online înregistrare

 • Plasarea unui bilet de oriunde te-ai afla.
 • Posibilitatea de a paria live.
 • Eşti ţinut la curent cu evenimentele dintr-o partidă.
 • Poți efectua retrageri imediate.

De ce ar trebui să mă înscriu la Maxbet?

Agenția de pariuri Maxbet pune la dispoziția noilor clienți un bonus de bun venit de 100% până la 700 RON. În plus, la bonus înregistrare Maxbet, nu este necesară efectuarea unei depuneri în prealabil. Așadar, din postura de client nou, vei primi un bonus în valoare de 50 RON, fără să fii nevoit să depui la rândul tău. Tot ce trebuie să faci este să introduci un cod în secțiunea Cod promoțional aflată în Contul tău.

O bună perioadă de timp platforma Maxbet nu dispunea de aplicații pentru dispozitivele mobile. Iar dacă până de curând erai obișnuit să joci direct din browser, acum îți stau la dispoziție variantele atât pentru iOS, cât și pentru Android. Acest lucru face din plasarea unui pariu un lucru mult mai ușor și mai confortabil.

Oferta Maxbet cu bonus la înregistrare

Dacă îți deschizi un cont la casa de pariuri Maxbet, ai șansa să intri în posesia unui bonus de bun venit foarte atractiv. Cu Maxbet bonus înregistrare, fără niciun fel de depunere în bani, primești 100% până la 700 RON ca și client nou, iar pentru a beneficia de această promoție, ai nevoie de doar câțiva pași. Încă de la prima logare Maxbet, trebuie să introduci codul '50ESPORTS' în secțiunea Cod Promoțional și apoi doar apeși Start.

Pentru promoția Maxbet cu bonus la înregistrare, cota minimă pe care trebuie să o aibă un pariu este de 1.90. Sunt acceptate mai multe tipuri de pariuri, atât simple cât și în acumulator. Trebuie să ai în vedere că pentru pariurile multiple, fiecare selecție necesită o cotă minimă de 1.40. Termenul în care poți beneficia de bonusul primit este de 7 zile din momentul în care ai realizat prima Maxbet logare cont.

Cum te înregistrezi la Maxbet?

Avem în față un proces cu un grad foarte mic de dificultate care necesită și foarte puțin timp, astfel încât Maxbet înregistrare este la îndemâna oricui. Există, însă, câteva detalii și pași de care trebuie să ții cont pentru ca Maxbet online înregistrare să decurgă în mod cursiv și fără probleme.

Primul pas - Date generale

 1. Prenume. Scrie numele de familie aşa cum apare pe buletin. Dacă ai mai multe prenume, include-le şi pe acelea
 2. Nume de familie. Introdu numele tău de familie în formular, precum ai făcut-o şi în cazul prenumelui
 3. Adresa de e-mail. Foloseşte o adresă de e-mail validă pentru a-ți confirma ulterior contul
 4. CNP. Introdu codul numeric personal
 5. Telefon. Introdu numărul tău real de telefon

Înregistrare Maxbet - date generale

Al doilea pas - Detalii despre adresă

 1. Oraş. Completează acest câmp cu oraşul tău natal unde, ţi s-a eliberat şi buletinul
 2. Adresa. Scrie adresa aşa cum apare în buletinul tău, fără greşeli

Pasul 3 - Datele contului

 1. Username. Formează-ţi propiul nume de utilizator doar cu litere şi cifre, fără spaţii
 2. Parola. Completează câmpul cu o parolă puternică, ştiută doar de tine!
 3. Repetă Parola. Mai scrie parola încă odată
 4. Selectează Valută. Alege între RON sau EUR
 5. Selectează Limba. Alege între română sau engleză
 6. Dă-ţi acordul cu privire la termeni şi condiţii
 7. Dă-ţi acordul în privinţa Politicii de Confidenţialitate MaxBet

Înregistrare Maxbet - datele contului

Maxbet logare cont

Odată ce ai dus la bun sfârșit procesul de Maxbet înregistrare, pentru a putea plasa un pariu, accesezi Maxbet logare. Acum, pentru ca Maxbet logare cont să funcționeze, trebuie să:

 1. Pasul 1

  Completezi cu username-ul ales.

 2. Pasul 2

  Scrii parola.

 3. Pasul 3

  Accesezi butonul de logare.

Un aspect foarte important pe care ar trebui să îl știi despre cerințele Maxbet la înregistrare

Corectitudinea cu care introduci datele personale în momentul în care îți creezi un cont nou Maxbet este cel mai de seamă aspect de care trebuie să ții cont. De acestea, dar și modul în care le completezi în formularul de pe site, depinde modul în care agenția identifică vârsta utilizatorului. Casa de pariuri trebuie să aibă posibilitatea de a bloca accesul minorilor și să depisteze eventuale tentative infracționale. Trebuie să știi, însă, că nu există niciun motiv pentru care să îți faci griji privitor la aceste date. Agențiile de pariuri sunt obligate în mod legal să facă tot ce este necesar pentru a garanta confidențialitatea informațiilor.

Verificare date cont Maxbet

 1. Pasul 1

  Alege unul din documentele care să confirme validitatea contului tău. Poate să fie buletinul, pașaportul sau permisul de conducere

 2. Pasul 2

  Selectează documentele care validează adresa. Pot fi facturi pentru utilităţi sau extrase de cont care, să nu fie mai vechi de 3 luni de zile!

 3. Pasul 3

  Dacă ai folosit deja o metodă de tranzacţionare, trimite documentele cerute (ex. poza/scan după card color) care să validează ca tu eşti cel care face şi primeşte plăţi

Verificarea înregistrării Maxbet

Unde pot primi ajutor pentru crearea unui cont la Maxbet?

Orice fel de dificultăți întâmpini, fie și la procesul de Maxbet înregistrare, poți apela una dintre cele trei metode de comunicare aflate pe site.

Cea mai utilizată variantă o reprezintă chat-ul, fiind și cea mai rapidă în soluționarea problemelor. Însă, poți apela și la un mesaj pe e-mail, însă aici vei primi un formular ce trebuie completat,  timpul fiind mai îndelungat în evaluarea și rezolvarea problemei. O altă posibilitate prin care poți găsi o rezolvare este apelul la numărul de telefon postat pe site-ul agenției. În acest caz, dacă apelul se produce în timpul programului de lucru afișat pe site, poți economisi foarte mult timp.

Suport pentru înregistrarea Maxbet

Concluzii

Maxbet pune la dispoziția clienților săi o serie de bonusuri și promoții foarte atractive.

Printre acestea regăsim numărul foarte mare de evenimente sportive de pe platforma online și totodată posibilitatea de a urmări live modul în care decurg jocurile pe care le-ai plasat pe un bilet.Cum, mai nou, se bucură și de În plus, cu suportul creat pentru toate dispozitivele mobile existente, Maxbet constituie o platformă în cadrul căreia bucuria jocului este la cote maxime.

Ratinguri, în medie 0 din 5

FAQ

? Este Maxbet un operator sigur la care poţi paria?
Da! Maxbet este unul din cei mai apreciaţi operatori de jocuri de noroc din România şi este licenţiat de Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc din România.
? Cât de mult îţi va lua procesul de înregistrare?
Procedeul de înregistrare durează între 2 şi 3 minute şi necesită completarea atentă o formularului cu datele din buletin.
? Eşti obligat să treci de verificarea datelor?
Orice jucător care va câştiga şi va vrea să facă o retragere, trebuie să furnizeze documentele cerute de operator în cel mult 30 de zile. Încarcă documentele cerute de platforma prin e-mail sau prin secţiunea dedicată verificării. Echipa de suport îţi va transmite un mesaj pe e-mail în care vei fi anunţat dacă ai trecut sau nu cu brio de acest proces.
? Poţi opta pentru bonusul de bun venit Maxbet?
De îndată ce ai completat formularele pentru înregistrare, vei putea opta şi pentru un bonus de bun venit conceput exclusiv pentru cei pasionaţi de pariurile sportive. Acesta va conta în bani extra şi va fi activat la o depunere minimă.
? În versiunea mobilă te poţi înregistra sau verifica contul?
Da! În versiunea mobilă te poţi înregistra pe Maxbet şi poţi să verifici şi datele tale. Tot ce ai de făcut este să descarci aplicaţia sau să accesezi site-ul din browser şi apestii pe butonul de înregistrare. Apoi, poţi trimite documentele de verificare.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă