eFortuna Înregistrare - Instrucțiuni pentru Înregistrare și Conectare

9.1 / 10

Ultima actualizare:

BONUS 100% la 500 RON

Înregistrează-te și ia un bonus!

Agenția eFortuna îți oferă în mod gratuit acces la unele dintre cele mai bune cote din România. Cotele se pot accesa prin intermediul procesului eFortuna logare în interfața platformei online, precum și prin intermediul aplicației mobile pentru Android și iOS. Există o mulțime de români care și-au făcut deja cont la eFortuna, așadar nu vei fi singurul care joacă la această casă de pariuri. În continuare îți vom prezenta pașii necesari pentru a parcurge procesele eFortuna înregistrare și eFortuna logare cont.

 • Cotele oferite de eFortuna sunt excelente
 • Impozitele sunt reținute și virate în mod automat către A.N.A.F.
 • Procesul de înregistrare durează doar câteva minute
 • Comisioanele pe care agenția le reține sunt reglementate de O.N.J.N. 

De ce să îți faci cont la eFortuna?

Casa de pariuri sportive online eFortuna (varianta digitală a Fortuna Bet) prezintă o mulțime de avantaje. Numărul extins de metode de plată îți permite să transferi fonduri în contul tău folosind un card bancar, un cont bancar, un portofel electronic sau chiar carduri preplătite oferite de firma Paysafe. Toate depunerile sunt comisionate identic, indiferent de metoda de plată aleasă. Pentru fiecare depunere ți se va reține 2% din contravaloarea depozitului, pentru a fi acoperite taxele către A.N.A.F.  

Un alt avantaj semnificativ este acela că după parcurgerea procesului eFortuna online înregistrare, vei avea acces la o mulțime de bonusuri avantajoase, acestea ajutându-te să îți mărești câștigurile. Pentru a accesa bonusurile disponibile, urmează pașii din secțiunea eFortuna logare cont și intră pe pagina Promoții, Bonusuri și Oferte.

Deschide Cont eFortuna cu Bonus la Înregistrare

Dacă vrei să profiți de eFortuna bonus înregistrare, atunci va trebui să iei în considerare câteva aspecte importante referitoare la Termenii și Condițiile aferente bonusului. Pentru a obține un cont eFortuna cu bonus la înregistrare, trebuie să ai mare grijă la datele pe care le introduci pe parcursul procesului de deschidere a contului. 

În funcție de valoarea primei depuneri pe care o faci pe platformă, vei primi un bonus înregistrare eFortuna ce constă în pariuri gratuite (free bets) în valoare de până la 500 de RON. Acest bonus poate fi acordat o singură dată pentru fiecare utilizator și pentru fiecare locuință. Așadar, dacă locuiești în aceeași gospodărie cu mai multe persoane interesate de această ofertă, află că numai unul dintre voi o poate revendica cu succes. 

Instrucțiuni eFortuna Online Înregistrare

În continuare ți-am pregătit un set de instrucțiuni simple și inteligibile care te vor ajuta să parcurgi pașii necesari procesului eFortuna înregistrare. Citește cu atenție secțiunea următoare pentru a finaliza cu succes procesul.

 1. Pasul 1

  Accesarea Platformei

 2. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi platforma folosind adresa efortuna.ro. Apoi, apasă pe butonul Înregistrare situat în partea din dreapta sus a paginii principale. Îți va apărea pe ecran o fereastră de tip pop-up care va conține câmpuri libere.

 3. Pasul 2

  Completarea Datelor

 4. După ce fereastra eFortuna înregistrare s-a deschis, e timpul să completezi câmpurile libere cu datele tale personale. Atunci când introduci informații confidențiale, poți sta fără grijă, întrucât toate datele furnizate pe timpul procesului eFortuna înregistrare sunt prelucrate conform normelor GDPR.

 5. Pasul 3

  Confirmă-ți Contul

 6. După ce toate datele pe care le-ai introdus au fost validate, vei primi un email cu un link de activare. Apasă pe link-ul respectiv pentru a-ți activa contul.

 7. Pasul 4

  Verificarea Contului / K.Y.C.

 8. Ultimul pas al procesului eFortuna înregistrare este să îți verifici contul, utilizând procesul K.Y.C. (Know Your Customer). Pentru a începe aceste demers, intră în contul tău, urmând instrucțiunile din secțiunea Logare eFortuna.

pagina principală efortuna
pagina de înregistrare

Instrucțiuni eFortuna Logare Cont

Acum că ți-ai deschis un cont nou la eFortuna, e timpul să te bucuri de beneficiile platformei. Mai jos ți-am pregătit un set de instrucțiuni ușor de înțeles, care să te ghideze în timp ce parcurgi pentru prima dată procesul logare cont eFortuna.

 1. Pasul 1

  Accesează Platforma eFortuna

 2. Ca și în cazul procesului de înregistrare eFortuna, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să accesezi adresa efortuna.ro și să dai click pe unul din cele două butoane din colțul din dreapta sus. De data aceasta, va trebui să apeși pe Conectare, în loc de Înregistrare.

 3. Pasul 2

  Introdu Datele Contului Tău

 4. Următorul pas presupune să introduci datele aferente contului tău, mai exact numele de utilizator și parola. Ai grijă la modul în care introduci informațiile în cele două câmpuri, întrucâtacestea sunt părți importante ceea ce înseamnă că literele mari și mici vor fi tratate în mod diferit.

 5. Pasul 3

  Verifică Datele și Apasă Autentificare

 6. Ultimul pas pe care trebuie să îl faci este să confirmi datele introduse. După ce te-ai asigurat că acestea sunt corecte, apasă pe butonul Conectare.

pagina principală efortuna
pagina de logare

3 Lucruri Despre Înregistrarea la eFortuna

Înainte să te înregistrezi pe platforma eFortuna, trebuie să cunoști 3 dintre cele mai importante aspecte legate de această casă de pariuri sportive online.

Acestea sunt corelate în mod direct cu:

 1. Bonusul de bun venit ce necesită verificarea K.Y.C.
 2. Imposibilitatea de a-ți verifica contul, îl va duce la blocare
 3. Comisioanele și impozitele care sunt reținute automat

Dacă te-ai documentat îndeajuns și vrei să te bucuri de bonusul de bun venit la eFortuna, atunci acest paragraf este pentru tine. Înainte de a putea revendica până la 500 de RON cu ocazia primei tale depuneri, va trebui să parcurgi pașii necesari pentru finalizarea procesului K.Y.C. Dacă vrei să cunoști mai multe despre acest proces, aruncă o privire în secțiunea Cum verific contul la eFortuna.

În cazul în care nu reușești, din diferite motive, să îți verifici contul eFortuna în termen de 30 de zile, atunci contul tău va fi blocat în mod automat de echipa de suport tehnic. 

Acest demers are scopul de a împiedica minorii să obțină acces la jocuri de noroc, lucru reglementat de O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) prin O.U.G. 124 din 2015. 

Atunci când inițiezi transferuri dinspre și către contul tău de pariuri eFortuna, trebuie să cunoști în detaliu toate comisioanele aferente. Pentru fiecare depunere ți se va reține în mod automat contravaloarea a 2% din suma depusă. Sumele strânse vor fi virate periodic de către casa de pariuri în contul A.N.A.F. aferent impozitelor pentru entitățile fiscale ce oferă servicii de jocuri de noroc pe teritoriul țării noastre. 

În cazul în care biletul tău este declarat ca fiind Câștigător, ți se va reține în mod automat impozitul pe venit. Acesta variază în funcție de suma pe care o câștigi, între 1% și 25% din câștigul potențial total. Toate aceste proceduri sunt menite să prevină evaziunea fiscală în România, asigurându-se că pariorii își plătesc la timp toate taxele și impozitele pentru veniturile realizate din jocuri de noroc. 

Cum verific contul de eFortuna?

Dacă te-ai înregistrat, dar încă nu ți-ai verificat contul la eFortuna, atunci este timpul să o faci. Din momentul în care îți activezi contul, ai la dispoziție 30 de zile pentru validarea identității. Pentru a-ți confirma datele folosite la înregistrare, va trebui să parcurgi procesul K.Y.C. (cunoscut și sub denumirea de Know Your Customer). 

Acest proces este obligatoriu pentru toate entitățile fiscale ce activează în mediul digital și oferă servicii de jocuri de noroc pe teritoriul țării noastre. 

Scopul acestuia este de a împiedica accesul minorilor la pariuri sportive, jocuri de cazino și mașinării de tip slot (cunoscute și sub numele de păcănele). Totodată,  cu ajutorul procesului K.Y.C, evaziunea fiscală este evitată. 

Astfel, A.N.A.F. cunoaște în detaliu datoriile pe care pariorii le-au acumulat, iar impozitarea automată sprijină plata acestor taxe. 

Nu mă pot înregistra. Ce trebuie să fac?

În cazul în care întâmpini probleme în timpul înregistrării la eFortuna, îți recomandăm să apelezi la ajutorul operatorilor din Departamentul de Suport Tehnic. Aceștia sunt cei mai în măsură să te sprijine în rezolvarea problemei. 

Accesează secțiunea Contact a platformei pentru a găsi metoda de legătură potrivită pentru tine și nevoile tale. Acolo vei găsi toate informațiile necesare pentru a intra în contact cu unul din operatorii call center-ului, în cel mai scurt timp. Dacă problema nu poate fi amânată, îți recomandăm să utilizezi apelul telefonic. În acest mod, vei reuși să o rezolvi în doar câteva minute. 

În cazul în care ai o întrebare ce se poate lăsa așteptată, poți folosi căsuța de e-mail a Departamentului de Suport Tehnic. În mod normal, email-urile se vor întoarce cu un răspuns în aproximativ 8-12 ore, în timpul săptămânii. Pe timpul weekend-ului însă, nu există operatori ai departamentului tehnic care să răspundă la acestea. 

Concluzie

În concluzie, casa de pariuri sportive eFortuna permite pariorilor români să obțină acces în doar câteva minute la cotele excelente disponibile pe platformă. Procesul de înregistrare este foarte simplu, și totodată, urmând instrucțiunile pe care ți le-am prezentat în secțiunea Instrucțiuni eFortuna Înregistrare, vei reuși să parcurgi această operațiune în timp record. 

AUTORUL RECENZIEI

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

Reviewer

Constantin Mazilescu

Constantin Mazilescu

Practic fotbal încă de când eram mic, ceea ce înseamnă că aceasta este pasiunea mea principală și în prezent și încerc să fac tot posibilul pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acest domeniu. Din acest motiv, m-am interesat și m-am înscris pe site pentru a putea realiza pariuri pe această nișă, și totodată, îmi doresc să îi pot ajuta și pe ceilalți, ce au o asemenea pasiune, să producă o satisfacție destul de mare, prin oferirea unor ponturi.

Logare

E-mail

Parolă

Confirmare parolă