Licență MightyTips

Recent, în domeniul pariurilor și al jocurilor de noroc au fost adoptate noi reguli, astfel încât site-urile care promovează casele de pariuri, cazinourile online, jocurile de poker online, operatorii de platforme de aparate de slot, afiliații etc. necesită o licență de clasă.

Astfel, în conformitate cu noile reguli, nu vor mai exista site-uri de pariuri sportive care să ofere pronosticuri, analize sportive și alte articole în beneficiul jucătorilor, fără a obține o licență autorizată de tip clasa 2 de la autoritatea competentă în acest domeniu a Autorității Naționale a Jocurilor de Jocuri (ONJN).

Se poate afirma faptul că, în acest fel, legislația din România în ceea ce privește jocurile de noroc face încă un pas înainte în procesul de reglementare a pieței interne. MightyTips.com a respectat aceste noi reguli ce au fost adoptate, obținând o licență de tip clasa 2, valabilă începând cu data de 31.05.2022 de la ONJN., conform Decretului nr. 1029. Licența poate fi verificată în orice moment pe site-ul Oficial Național pentru Jocuri de Noroc.

Licență românească de pariuri mightytips - pagina 1 Licență românească de pariuri mightytips - pagina 2 Licență românească de pariuri mightytips - pagina 3