Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Baumbet: Ghid de utilizare aplicație mobilă

Cu ajutorul acestui ghid, vei putea învăța cum să instalezi și să folosești aplicația Baumbet

Android APP

 • RO, EN

 • 22.07 mB

 • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

 • RO, EN

 • 5 / 10

Descarcă

Baumbet Aplicație Mobil

Acest ghid îți va arăta cum să folosești aplicația Baumbet sau versiunea pentru browser-ul mobil al site-ului Baumbet. Ghidul va trece prin următoarele puncte cheie pentru a-ți asigura o bună înțelegere a modului de utilizare a Baumbet mobil.

 • Cum instalezi aplicația mobilă Baumbet
 • Android iOS sau desktop. Avantaje și dezavantaje.
 • Utilizare
 • Cum să te loghezi
 • Pariuri sportive
 • Pariuri live
 • Plăți
 • Suport tehnic
 • Detalii aplicație
 • Întrebări frecvente

Momentan, Baumbet are doar două versiuni disponibile pentru utilizatorii de gadgeturi mobile:

 • Versiunea pentru browserul de pe telefon sau tabletă;
 • Versiunea pentru dispozitivele cu sistem de operare android.

Baumbet lucrează pentru a putea oferi o aplicație și utilizatorilor de dispozitive iOS.

Cum instalezi aplicația mobilă Baumbet

Pentru a putea să instalezi Baumbet mobile trebuie mai întâi să îți creezi un cont pe site-ul Baumbet.ro. Îți poți crea un cont nou folosind atât varianta pentru desktop cât și direct din aplicație. Varianta desktop este disponibilă pe laptop sau pe telefonul mobil prin browser-ul preferat.

Cum să instalezi fișierele apk pentru Android

Descarcă fișierele apk de pe site-ul Baumbet. Cum poți face asta?

Loghează-te în contul tău folosind browserul telefonului. Următorul pas este să selectezi butonul ‘Mobile', aflat în meniul principal de la sfârșitul paginii.

După ce ai selectat ‘Mobile', vei fi redirecționat către o altă pagină. Acolo vei alege sistemul telefonului tău de operare.

Selectând ‘Android', fișierele ți se vor descărca automat.

După acest pas, un meniu separat te va întreba dacă dorești să instalezi aceste fișiere. Selectează ‘Accept'.

Aplicația va fi acum instalată pe telefonul tău

Cum să instalezi aplicația pentru iOS

Nu există pentru moment o aplicație compatibilă cu sistemele iOS

Android, iOS sau desktop. Avantaje și dezavantaje

Versiunea pentru dispozitivele cu sistem de operare Android are o interfață construită special pentru a te ajuta să folosești aplicația cu ușurință. Meniul principal este intuitiv și nu reprezintă un obstacol în folosirea aplicației. Singurul dezavantaj este acela că aplicația nu se găsește în Google Play, astfel că instalarea poate fi puțin dificilă.

Momentan, echipa Baumbet lucrează pentru a dezvolta o aplicație compatibilă cu sistemul de operare iOS.

Versiunea pentru desktop are aceleași avantaje ca și cea pentru android. Designul interfeței este același cu cel pentru aplicație, ceea ce îți va ușura folosirea Baumbet indiferent de versiunea pe care o preferi. Singurul dezavantaj al variantei pentru desktop este reprezentat de viteza de răspuns a site-ului. Asta înseamnă că, dacă sunt mai mulți utilizatori în același timp pe site, acesta se va mișca mai greu decât aplicația pentru mobil.

Utilizare

Variantele desktop și Android sunt foarte asemănătoare, fie că vorbim de interfața principală sau de modul în care utilizatorul interacționează cu aplicația. În afara unor mici diferențe când vine vorba de locația anumitor butoane, cele două versiuni nu sunt deloc diferite.

Cum să te loghezi

Odată ce te-ai înregistrat vei primi un e-mail prin care îți vei putea confirma contul creat. După ce ai confirmat că tu ești cel care a creat acel cont, îți poți folosi numele de utilizator ales și parola pentru a folosi fie versiunea pentru desktop fie versiunea pentru Android. Nu e necesar să ai conturi diferite pentru cele două versiuni.

Pariuri sportive

Baumbet app mobil oferă, asemenea variantei pentru desktop, o multitudine de sporturi pe care poți paria. Pentru a face acest lucru, tot ce e nevoie să faci este să alegi sportul pe care îl preferi, apoi să alegi metoda de pariere pe care o consideri cea mai profitabilă, apoi să pariezi. În funcție de alegerile tale, vei fi redirecționat către pagina de final în care va trebui să confirmi pariurile alese înainte ca acestea să fie depuse. Acest pas este necesar în cazul în care în timpul pariurilor te răzgândești sau crezi că trebuie făcute anumite modificări pariurilor tale.

Pariuri live

Atât Baumbet app cât și varianta suportată de browser, pe laptop sau dispozitivele Android oferă varianta de pariuri live. Poți să accesezi pariurile live din ambele versiuni prin butonul „Sporturi”. Vei fi redirecționat către o pagină ce îți va afișa toate meciurile ce au loc în acest moment, iar în dreptul primelor meciuri vei găsi disponibil și butonul „Live”.
De asemenea poți urmări în timp real atât pe site cât și în aplicație valoarea cotelor și cum se schimbă acestea în funcție de desfășurarea meciurilor pe care vrei să pariezi.

Plăți

Baumbet mobile oferă mai multe modalități de plată utilizatorilor săi:

 • Visa – pentru a folosi această metodă trebuie doar să introduci datele cardului tău pentru a putea face transferuri. Tranzacțiile sunt instant.
 • Mastercard – asemenea metodei Visa, e nevoie de datele cardului tău de credit pentru a accesa fondurile personale.
 • Neteller – un portofel online ce asigură tranzacții sigure și rapide.
 • Skrill – la fel ca Neteller, Skrill este un portofel online ce îți oferă tranzacții sigure și rapide. Folosind această metodă este la fel ca folosirea unui card real, tranzacțiile sunt instant.
 • Cash payment – poți să folosești metoda de plată cash în orice casa de pariuri Baumbet de pe teritoriul României.

Suport tehnic

Dacă ai nevoie de suport tehnic, Baumbet îți oferă trei metode diferite pentru a putea primi ajutor și pentru a-ți rezolva problemele cât mai repede

 • Chat cu un agent Baumbet – acest serviciu este disponibil în fiecare zi între orele 9:00 și 22:00. Pentru această metodă trebuie doar să apeși imaginea unei fețe cu o pereche de căști de pe marginea din dreapta a site-ului în varianta desktop sau să apeși același buton din meniul principal al variantei mobile.
 • Apel la numărul dedicat acestor probleme – Baumbet oferă un număr de telefon în cazul în care prima variantă nu funcționează. Numărul de telefon este disponibil pe site sau în aplicație la secțiunea „Contactați-ne”
 • E-mail – la aceeași secțiune în care este disponibil numărul de telefon, poți găsi și o adresă de e-mail dedicată problemelor tehnice suferite de utilizatori. Timpul de răspuns poate varia de la instant la două zile.

Concluzii

Fie că alegi varianta desktop, fie că alegi să folosești Baumbet prin browser-ul telefonului sau aplicația, vei avea parte de aceeași experiență atunci când vine vorba de pariuri. Interfața site-ului cât și a aplicației sunt la fel, cu excepția câtorva butoane ce nu sunt în același loc.

Limitări

Nu se găsește în Google Play, ceea ce face instalarea mai grea

Versiunea pentru mobil este mai preferată deoarece comparativ cu varianta oferită de browserul dispozitivului, aceasta nu poate fi acoperită de alte aplicații. Astfel, experiența ta nu va fi întreruptă de nimic. Viteza de răspuns este aceeași fie că folosești desktop sau android iar ambele versiuni sunt construite în așa fel încât să nu pară greoaie utilizatorului.

faq

? Există bonusuri specifice aplicației mobile?
Aplicația mobilă oferă bonusuri precum pariuri gratuite săptămânale. Această promoție îți oferă în fiecare săptămână un număr de pariuri pentru care nu ești nevoit să plătești din propriul buzunar. De asemenea, există bonusuri de înscriere în aplicația mobilă și pentru folosirea pentru prima oară a diferitelor jocuri, fie că sunt pariuri sau cazino.
? Oferă Baumbet servicii live pentru aplicația mobilă?
Da. În meniul principal al aplicație, poți selecta una din diferitele secțiuni de jocuri, fie pariuri, fie jocuri de cazino. Odată aleasă categoria, în bara de sus a ecranului va apărea și secțiunea „Live”.
? Cât de ușor este să depui/retragi bani în aplicația mobilă?
Este foarte ușor să depui sau să retragi bani prin aplicație. Tot ce trebuie să faci este să alegi „Metode de plată” din meniul final al paginii apoi să îți alegi metoda preferată de plată. Depinzând de ce metodă alegi, tranzacția ta va fi procesată instant sau în decursul a 24 de ore.
? Unde pot găsi promoțiile Baumbet în aplicație?
Pentru a putea accesa promoțiile Baumbet, tot ce trebuie să faci este să apeși cele trei linii din colțul stânga sus. Va apărea un mic meniu, cu opțiunea „Promoții/Bonusuri”
? Unde pot găsi fișierele .apk pentru Android sau iOS?
Fișierele .apk sunt disponibile pe site-ul Baumbet. Pentru a le putea accesa trebuie să te înregistrezi pe site folosind browserul telefonului. De acolo poți accesa aceste fișiere.

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com