Acest articol a fost actualizat ultima dată la:

Citește recenzia Vizitează

Recenzie SportingBet Aplicație Mobil

În acest articol ne vom uita la aplicația lor, vom afla cum se descarcă și cum se folosește, dar vom răspunde și la cele mai frecvente întrebări legate de funcțiile acesteia.

Android APP

  • RO, EN, BG, IT

  • 500+ descarcă

  • 23.4 mB

  • 7 / 10

Descarcă

Apple IOS

  • RO, EN, BG, IT

  • 713 descarcă

  • 82.9 mB

  • 9.4 / 10

Descarcă

SportingBet Aplicație Mobil

Sportingbet a fost lansat în 1998 și a devenit unul dintre principalii furnizori de pariuri online din lume. Momentan își desfășoară activitatea în 26 de țări și are peste 700,000 de clienți activi în toată lumea. În România este unul din principalii jucători pe piața de pariuri online și jocuri de cazino. Acesta este parte a grupului GVC Holdings, ce mai include alte nume mari precum Bwin, Party Poker, Ladbrokes, Eurobet și multe altele.

SportingBet este o companie cu renume bun și credibilitate, sponsor oficial al echipei de fotbal CFR Cluj. Fie că vei alege să te joci pe site-ul lor de pe laptop sau calculator, sau varianta SportingBet mobile, vei avea parte de divertisment, promoții, posibile câștiguri mari dar și servicii bune de suport.

Cum să descarci SportingBet Mobil?

Așa cum era de așteptat, există două variante ale aplicației, în funcție de sistemul de operare al telefonului tău: Android sau iOS. Dar cei de la SportingBet s-au gândit și la oamenii care folosesc un telefon cu sistem de operare Windows sau care pur și simplu nu vor să-și instaleze o aplicație, și au pregătit varianta optimizată pentru mobil a site-ului oficial.

Asta înseamnă că poți accesa site-ul lor direct din browserul telefonului tău mobil, și să te bucuri de o experiență similară cu cea de pe desktop.

Dar revenind la aplicația SportingBet, ea se poate descărca accesând acest link. Este puțin ciudat că aceasta nu este disponibilă direct din pagina principala a site-ului, dar acum o puteți accesa foarte ușor, urmând linkul menționat anterior.

Descarcă SportingBet Aplicație Android

Pentru Android va trebui să descarci SportingBet apk. iar pentru iOS trebuie să mergi în App Store de unde poți descărca această aplicație. Caută sintagma download SportingBet app.

Descarcă SportingBet Aplicație iOS

Pentru iOS trebuie să mergi în App Store de unde poți descărca această aplicație. Caută sintagma download SportingBet app.

SportingBet Aplicație Android, iOS sau Desktop

Indiferent de varianta pe care alegi să o folosești, vei avea parte de pariuri, funcții și câștiguri la fel ca atunci când joci pe platforma desktop. Deci depinde în primul rând de ce telefon ai, dar și de preferințele personale. Când ești acasă te poți juca de la calculator, iar când ești oriunde altundeva poți folosi aplicația de mobil sau varianta mobile din browser.

SportingBet Funcționalitate

Aplicația merge destul de bine și are aceleași opțiuni ca și pe site. În partea de sus vei găsi meciurile zilei de azi, dar și secțiunea de pariuri live. Următoarele sunt jocurile de cazino și cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și hochei pe gheață).

Apoi urmează secțiunea de promoții, dar și o funcție de căutare ce este foarte utilă atunci când vrei să cauți un anumit sport sau un anumit meci. Și în partea de jos vei găsi secțiunea de live, butoane pentru pariurile puse de tine, secțiunea de sloturi dar și Meniu A-Z.

În Meniu A-Z vei găsi toate sporturile disponibile precum și o grămadă de opțiuni din care poți alege. Totuși, aplicația are un mare minus. Chiar și pe Wi-fi cu o viteză bună, uneori aplicația se încarcă destul de greu. Așadar, cei de la SportingBet ar putea să mai lucreze la acest aspect.

Cum să te loghezi în aplicație?

După ce descarci și instalezi aplicația, pur și simplu trebuie să o deschizi. Apoi mergi în partea dreaptă sus și selectează Autentificați-vă (în caz că ai un cont deja creat) sau Înregistrați-vă acum (în caz că vrei să creezi un cont nou).

Pariuri Sportive

SportingBet oferă o gamă variată de sporturi pe care poți paria, printre care fotbal, tenis, baschet, volei, handbal, hochei, ciclism, sporturi virtuale și multe altele (pe care le vei găsi în secțiunea Meniu A-Z) Sunt incluse cele mai importante competiții și evenimente, deci tot timpul vei avea pe ce să pariezi.

Pariuri Live

Pentru majoritatea sporturilor menționate mai sus, există și varianta de pariuri live. Astfel, poți paria în timp ce meciul se desfășoară, și poți avea câștiguri instant. Sunt mii și mii de evenimente în fiecare an.

Plăți

Atunci când folosești SportingBet Apps poți efectua depuneri și retrageri folosind secțiunea Plăți. Metodele de plată disponibile sunt aceleași ca și pe platforma desktop, comisioanele și timpii de procesare fiind identici.

SportingBet Suport

Atunci când accesezi secțiunea Contact, vei fi întrebat întâi de toate ce problemă ai și ți se vor prezenta niște soluții standard (întrebări frecvente / FAQ). Majoritatea oamenilor își pot găsi răspunsul la întrebare în această secțiune, fără a fi nevoie să vorbească cu un operator din cadrul departamentului tehnic. În caz că nu îți rezolvi problema așa, vei putea discuta cu un operator prin e-mail sau chat live.

Concluzii

Putem spune că SportingBet oferă o gamă variată de pariuri și jocuri de casino prin intermediul unor aplicații bune și ușor de folosit. Poți paria sau te poți juca indiferent că ești pe Sportingbet Android, iOS sau din browser. Aplicația nu se mișcă foarte rapid, dar în ansamblu funcționează destul de bine.

Limitări

Necesită efectuarea unor setări adiționale, în cazul dispozitivelor Android

Nu se găsește în magazinul oficial (Google Play)

Solicită acces la anumite funcții ale telefonului (lista de contacte, locație,)

faq

? Există bonusuri specifice pentru mobil?
Nu există bonusuri specifice doar pentru mobil, dar pe SportingBet vei găsi întotdeauna fel și fel de promoții și oferte speciale cu bonusuri bune.
? SportingBet oferă servicii de streaming live pentru mobil?
Da, poți urmări evenimentele pe care pariezi direct din aplicația mobilă, utilizând serviciul SportingBet TV.
? Cât de ușor este să depui sau să retragi bani din aplicația SportingBet?
Procesul este foarte ușor și există mai multe opțiuni dintre care poți alege. Vizitează secțiunea Plăți pentru mai multe detalii.
? Unde găsesc promoțiile din aplicația SportingBet?
Această secțiune este disponibilă imediat ce apeși pe butonul Promoții.

Articole asemănătoare

Autorul Recenziei

Stefan Petre

Stefan Petre

Salutări! Numele meu este Ștefan și sunt unul dintre creatorii de conținut care au ajutat la lansarea platformei MightyTips.ro.

stefanpetreph@gmail.com