Aleksejevs vs Rodriguez în Valencia

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

grafic pentru viitorul meci de box Aleksejevs vs Rodriguez cu portretele lor

Campionul de neînvins la box și ambasador, la momentul actual, al MightyTips, Jevgenijs 'The Hurricane' Aleksejevs, revine în acțiune în această lună cu o luptă extremă. Aceasta va avea loc împotriva experimentatului argentinian Marcelo German Rodriguez. Evenimentul se va desfășura pe data de 20 aprilie 2024 la L'Alqueria del Basket în Valencia.

Aceasta reprezintă cea de-a 16-a luptă pe parcursul carierei sale, fiind considerată, de asemenea, ca o șansă de a adăuga încă o victorie, dar și o atenție sporită la numele său răsunător.

Totuși, este important să luăm în considerare faptul că Rodriguez nu este o pradă atât de simplă. La cei 40 de ani ai săi, poate că nu mai are tinerețea de partea lui, însă și-a câștigat ultimele două lupte prin TKO, remarcându-se cu lovitura sa puternică.

În cele de mai jos, analizăm șansele sale, reamintind de recordul său recent și aruncăm o privire la ceea ce ar putea aduce viitorul pentru omul pe care cei mai mulți îl cunosc și îl numesc drept Uraganul!

Recordul Recent al Uraganului

Dacă Aleksejevs reușește să-și facă treaba împotriva lui Rodriguez, este esențial de precizat că aceasta nu va fi prima dată când Uraganul iese victorios în Spania, și probabil nici ultima. În weekendul de dinaintea Crăciunului, el l-a învins pe Nicolas David 'Mazazo' Veron într-o demonstrație dominantă de viteză și lovituri precise, care s-au sfârșit cu o victorie la decizie majoritară pe cartoanele de scor la Pabellon Municipal Sedavi în Valencia.

De asemenea, la sfârșitul verii trecute, puterea sa de lovituri și priceperea tehnică au ieșit în evidență când l-a învins în runda a treia pe francezul Dmitri Trenel pe Costa Del Sol.

În timp ce Jevgenijs Aleksejevs este pregătit să lupte din nou în Spania, se ridică totuși întrebarea dacă acesta va putea să-și continue aceeași formă impresionantă pe Peninsula Iberică. Întrucât există probabilitatea ca el să fie favoritul tuturor pe Site-Uri de Pariuri Box, poți consulta câteva dintre acestea pentru a nu fi surprins de decizia finală, care va avea loc.

Umil, harnic și diligent. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care îl definesc pe Aleksejevs și datorită cărora și-a câștigat reputația conform căreia este un om meticulos în pregătirea sa de dinainte de lupte.

Această etică a fost exemplificată și în tabăra sa de antrenament, care a avut loc recent, și căreia s-a alăturat și profesionistul galez și fostul contender pentru titlurile interimare la semimijlocie WBO și la mijlocie WBO, Liam Williams. Acest lucru a avut o contribuție majoră la forma sa, ajutându-l să-și păstreze abilitățile ascuțite, dar și fizicul la un nivel care a fost un pic prea mult pentru Veron de Crăciun.

Cine este Ambasadorul Nostru?

grafică pentru următorul meci de box Aleksejevs vs Rodriguez cu portretele lor și scorurile anterioare

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu mândria luptelor de la MightyTips din România, Aleksejevs are o poveste fascinantă în sporturile de combatere.

Acestea sunt câteva dintre detaliile ce merită a fi luate în vedere:

  • Născut: 6 iulie 1993, Letonia
  • Înălțime: 6'0
  • Record Profesional la Box: 15 victorii, 0 remize și 0 înfrângeri
  • KO-uri: 53.33%
  • Poziția: Ortodoxă
  • Premii în carieră: Campion Mondial la Kickboxing 2007, Campion European la Kickboxing 2008, Campion Baltic la K-1 2010, Campion European la Muay Thai 2011, Campion European Profesionist la K-1 2015.

Experiența sa în alte sporturi de luptă, cum ar fi kickboxing-ul și Muay Thai-ul, l-a ajutat să-și dezvolte o mentalitate de campion.

Totuși, un accident nefericit l-a împiedicat să ajungă chiar în vârful kickboxing-ului. Acesta a suferit o fractură catastrofală a piciorului, și din această cauză, șaptesprezece secunde într-un turneu internațional major, i-au distrus șansele de a-și face un nume popular printre starurile de top din sport.

La momentul actual, vedeta de box își îndreaptă atenția către oevoluție și mai pregnantă și urmărește să urce din ce în ce mai sus în clasamentul boxului după un început fulminant al carierei sale în ring.

Cum să Pariezi pe Aleksejevs

La MightyTips, oferim un serviciu eficient și complex în ceea ce privește predicțiile sportive. Această secțiune include cele mai bune sfaturi de pariere la box, informații despre cash out casa pariurilor, și știri relevante.

De asemenea, oferim recenzii detaliate pe casa pariurilor apk și aspecte mai puțin cunoscute pentru cei pasionați aplicațiile de box, dar și de alte sporturi. Astfel, în misiunea noastră ne axăm cu precădere pe furnizarea celui mai bun serviciu posibil, atât ca varietate, cât și din punct de vedere al calității.

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente știri și evenimente legate de Uragan, poți căuta numele acestuia pe case de pariuri online sau pe platformele de socializare, văzând în timp real activitatea sa. Ca boxer profesionist, el împărtășește adesea filmări din culisele antrenamentelor, oferind și caracteristici cu privire la programele de luptă viitoare, dar și numeroase mesaje motivaționale pentru fanii săi.

Dacă dorești să cunoști mai multe despre acesta, poți apela la oricare dintre următoarele platforme, unde acesta este adesea activ:

Pentru informații despre afaceri, contactează managerul său la maria.gritsak@mightytips.com.