Cele mai importante lupte de box din Decembrie 2023

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

În această perioadă festivă, Moș Crăciun nu este singurul care aduce bucurie în oraș. Și boxul are locul său special, mai ales pe platforme precum Sporting Bet live.

De asemenea, și pe Stanleybet app, utilizatorii pot avea la dispoziție o serie impresionantă de meciuri fenomenale programate pe tot parcursul lunii decembrie. În aceeași manieră, și site-uri precum Gets Bet app se remarcă printre alegerile pariorilor datorită cotelor avantajoase și a ușurinței în utilizare.

Ambasadorul nostru MightyTips și boxerul de neînvins Jevgenijs "The Hurricane" Aleksejevs își împărtășește părerea despre următoarele confruntări care urmează a avea loc, printre care vom regăsi și duelul spectaculos dintre Ryan Garcia și Oscar Duarte.

În cadrul lunii noiembrie, am avut ocazia de a asista, prin intermediul unor platforme precum pariuri Betano, la victoria lui Joe Cordina împotriva lui Edward Vazquez, conform previziunii corecte a lui The Hurricane, chiar dacă metoda diferă puțin. Meciul a fost unul chiar mai strâns decât se anticipase inițial, iar Vazquez nu a fost deloc mulțumit de rezultat, exprimându-și nemulțumirea prin arătarea unui gest obscen. Cu toate acestea, se pare că luptătorul american se simte în largul său la acest nivel, și mai avem încă multe de auzit de la el.

Într-un alt meci, fostul medalist olimpic cu argint, Shakur Stevenson, a obținut o victorie la puncte asupra lui Edwin De Los Santos, care a fost la fel de furios ca Vazquez la auzul deciziei. Chiar dacă mulți observatori considerau că outsider-ul cu cote de 9/1 a reușit să producă o surpriză monumentală, judecătorii au acordat o victorie unanimă la puncte lui Stevenson, făcându-l campion în trei categorii de greutate.

Din nou, o altă previziune corectă pentru echipa MightyTips! De asemenea, în cadrul plaformei, puteți accesa și cele mai recente detalii cu privire la pariuri F1. Totodată, cei ce și-au creat un cont pe site, vor avea și posibilitatea de a consulta secțiunea cu bonus pariuri sportive pentru maximizarea șanselor.

Astfel, lăsând la acest moment luna noiembrie în spate, cu pariuri sportive UFC, analizăm acum cele mai importante confruntări ce vor avea loc în luna decembrie. Iată primele trei, inclusiv perspectiva valoroasă a lui The Hurricane.

2 decembrie 2023: Ryan Garcia vs Oscar Duarte

2 decembrie 2023: Ryan Garcia vs Oscar Duarte

  • Locație: Toyota Center, Houston
  • Record Garcia: 23-1-0 (19 KO-uri)
  • Record Duarte: 26-1-1 (21 KO-uri)
  • Cote: Garcia (1.25 favorit) Duarte (4.0)

Dacă ar fi vreodată să numim un meci exploziv, acesta ar fi, cu siguranță, meciul dintre doi dintre cei mai buni artiști ai knockout-urilor din sport. Ryan Garcia are, la momentul actual, 19 KO-uri în 23 de victorii și caută răzbunare după prima înfrângere a carierei sale în fața lui Gervonta Davis. Oscar Duarte, la rândul său, are 21 KO-uri în 26 de victorii și vine după șase victorii consecutive prin stopaj.

Confruntarea welterweight promite să fie o întâlnire captivantă de stiluri, cu Garcia revenind la greutatea de 63 kg, iar Duarte, care este obișnuit să lupte la 61 kg, îl întâlnește la aceeași categorie de greutate. The Hurricane crede că noul regim de antrenament al lui Garcia ar putea fi remediul potrivit pentru a-și reveni după o înfrângere care i-a afectat ego-ul și mândria.

Verdictul lui The Hurricane

Ceea ce este interesant la acest meci este că, după înfrângerea sa împotriva lui Davis, Garcia se întoarce în ring nu împotriva unui veteran, ci împotriva unui luptător foarte agresiv și imprevizibil. Se pare că se simte foarte confortabil cu noul său antrenor, Derrick James, iar încrederea sa în a învinge un adversar puternic precum Duarte provine din munca excelentă din noul său regim de antrenament.

Mulți, inclusiv Oscar De La Hoya, ar fi vrut să-l vadă pe Ryan într-un meci mai ușor. Dar eu sunt entuziasmat să văd ce a învățat (din acea înfrângere) și ce a preluat de la noul antrenor, pentru că am observat că arată foarte diferit cu fiecare antrenor pe care îl are. Mi-a plăcut colaborarea sa cu antrenorul lui Canelo, Eddy Reynoso, dar înțeleg cât de dificil a fost pentru el să fie favoritul antrenorului, ceea ce a dus în cele din urmă la schimbarea echipei de antrenori. A lucrat cu celebrul Joe Goossen după Reynoso, dar nu cred că Goossen i-ar fi putut oferi lui Garcia ceea ce își dorea.

Predicție: Garcia prin knockout.

16 decembrie 2023: Jesse Rodriguez vs Sunny Edwards

16 decembrie 2023: Jesse Rodriguez vs Sunny Edwards

  • Locație: Desert Diamond Arena, Arizona
  • Record Rodriguez: 18-0-0 (11 KO-uri)
  • Record Edwards: 20-0-0 (4 KO-uri)
  • Cote: Rodriguez (1.57 favorit), Edwards (2.95)

Casa de pariuri este împărțită în ceea ce ar trebui să fie o confruntare atractivă pentru unificarea titlurilor WBO și IBF la categoria de greutate flyweight între două talente neînvinse aflate în vârf.

Pugilistul american, poreclit "Bam", este unul dintre cei mai buni luptători din lume, mândrindu-se cu o serie de victorii impresionante în anul 2022 împotriva lui Carlos Cuadras, Srisaket Sor Rungvisai și Israel Gonzalez. Acesta va beneficia de un avantaj de șapte inch în ceea ce privește lungimea brațelor și este de așteptat să profite de acest aspect.

Între timp, Edwards și-a păstrat titlul din anul 2019 și va debuta în Statele Unite. Este aproape imposibil de decis între doi luptători echilibrați, însă avantajul terenului propriu ar putea face diferența pentru Rodriguez. Meciul ar putea aduce numeroase întorsături, cu ambii luptători profitând de moment, ceea ce înseamnă că vor exista multe opțiuni de pariere.

Predicție: Rodriguez prin decizie.

26 decembrie 2023: Naoya Inoue vs Marlon Tapales

26 decembrie 2023: Naoya Inoue vs Marlon Tapales

  • Locație: Ariake Arena, Tokyo
  • Record Inoue: 25-0-0 (22 KO-uri)
  • Record Tapales: 37-3-0 (19 KO-uri)
  • Cote: Inoue (1.10 favorit), Tapales (8.0)

Există vreun alt boxer mai bun în lume în acest moment decât Naoya Inoue? Acesta se arată de neînvins, cu o rată nebună de 88% la knockout în cele 25 de victorii, și este clasat pe locul întâi în lume de către RING la categoria super bantamweight.

Supranumit "The Monster", el a fost văzut ultima dată într-o victorie dominantă și devastatoare împotriva americanului Stephen Fulton, arătând o viteză incredibilă a mâinilor, o putere uluitoare și o mișcare fulgerătoare. Până la sfârșitul luptei din runda a opta, el a lovit 30% din cele 379 de lovituri pe care le-a aruncat și 39% din loviturile sale puternice.

Fulton, pe cealaltă parte, a lovit doar 21% din cele 233 de lovituri pe care le-a aruncat. La cota de 1.10, acestea totuși nu se arată ca fiind cele mai bune cote pe care le veți obține pe un favorit, dar el nu a dat niciun indiciu că ar putea pierde vreodată acest meci în cariera sa.

Marlon Tapales intră în arena leilor în Tokyo, și este dificil de văzut cum ar putea realiza altceva decât o înfrângere. Cu toate acestea, el a unificat titlurile WBA și IBF la super bantamweight începând din luna aprilie a acestui an. Acesta trece prin cel mai lung cantonament din cariera sa, și anume o odisee de box de patru luni cu antrenorul Ernel Fontanilla în Las Vegas și își va simți șansele de a provoca cea mai mare surpriză a anului.

Predicție: Oare Tapales va reuși să surprindă?

Puteți urmări, în continuare, activitatea lui The Hurricane pe Instagram, TikTok și YouTube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru solicitări de afaceri, contactați managerul său, utilizând adresa maria.gritsak@mightytips.com.