Paddy Pimblett vs Tony Ferguson: lupte de MMA din decembrie 2023

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

Luna noiembrie a reprezentat un decor perfect pentru ceea ce ar trebui să fie o perioadă festivă plină de lovituri puternice și spectacol în Octagon, oferind, de asemenea, oportunități ample pentru pariuri sportive UFC & MMA.

Astfel, am avut ocazia de a asista la o victorie controversată prin stopaj în runda a doua pentru Alex Pereira în confruntarea cu Jiří Procházka. Brazilianul a venit cu câteva lovituri dureroase la picior pe Prochazka în prima rundă, dar acesta din urmă s-a întors cu puternice lovituri la cap în a doua rundă.

Cu toate acestea, un contraatac, ce a aparținut lui Pereira, l-a trimis la podea, iar în ciuda faptului că luptătorul ceh părea să se recupereze rapid, o combinație de lovituri cu pumnul și cu cotul a fost suficientă pentru ca arbitrul să oprească lupta. Totuși, mulți observatori au considerat că era prea devreme, mai ales că Procházka era în picioare, dar rezultatul face ca Pereira să devină cel de-al nouălea campion în două categorii de greutate din istoria UFC.

De asemenea, am putut vedea și cum Jason Jackson a produs cutremure în divizia Bellator Welterweight împotriva lui Yaroslav Amosov, anterior neînvins. Un drept peste dreapta l-a șocat pe Amosov, ducându-l către o victorie prin knock-out în runda a treia. A fost o lecție magistrală în loviturile în picioare, și asta înseamnă că Jackson și-a prelungit seria de victorii la șapte.

Arguably, cea mai importantă victorie a lunii a fost un incredibil TKO în prima rundă pentru Tom Aspinall împotriva lui Sergei Pavlovich la Madison Square Garden, cu arena plină, ceea ce înseamnă că el este campion interimar la categoria grea UFC. Cu doar 1.09 pe ceas, Aspinall și-a îndeplinit un vis de-o viață început la vârsta de opt ani.

O lovitură chinuitoare în bărbie, urmată de o altă combinație stânga-dreapta la cap, l-a trimis pe Pavlovich la podea, iar Aspinall a sărit să profite, trăgând lovituri puternice asupra adversarului său amețit pentru a pune capăt luptei. Un Aspinall emoționat își îndreaptă acum privirea către un meci cu Stipe Miocic - câștigă acela, și o confruntare cu Jon Jones ar putea fi pe cale să se întâmple.

A fost o lună impresionantă și plină de surprize, dar lucrurile bune continuă și în luna decembrie. Ambasadorul MightyTips, Jevgenijs "The Hurricane" Aleksejevs, un boxer neînvins cu un record de 14-0 și un adevărat fan, expert al sporturilor de luptă, este aici să ne ofere perspectivele sale oneste asupra celor mai mari lupte din decembrie, printre care se numără și Paddy Pimblett vs Tony Ferguson.

The Hurricane pari F1 Mightytips a avut dreptate în legătură cu faptul că Pereira va câștiga prin knockout în predicția sa de luna trecută, adăugând astfel încă o prognoză corectă la un record impresionant.

Să vedem totuși și ce are acesta de spus în ceea ce privește perioada festivă de luptă. Rețineți că aveți oportunitatea de a paria pe oricare dintre casele de pariuri sportive MMA pe care le-am ales, precum Sportingbet live.

De asemenea, și app Stanleybet reprezintă o alternativă la îndemână datorită cotelor lor excelente și gamei extinse de piețe. Pe lângă aceasta, puteți apela și la platforme precum app Gets Bet, ce vine în întâmpinarea periorilor cu o ofertă impresionantă pentru MMA pariuri.

16 decembrie 2023: Paddy Pimblett vs Tony Ferguson

16 decembrie 2023: Paddy Pimblett vs Tony Ferguson

  • Locație: T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Record Pimblett: 20-3-0 (6 KO-uri)
  • Record Ferguson: 26-9-0 (12 KO-uri)
  • Cote: Pimblett (1.33 favorit) Ferguson (3.25)

Paddy "The Baddy" Pimblett este în acțiune pentru prima dată din anul 2022, reluându-și cariera după un stopaj controversat în fața lui Jared Gordon în decembrie 2022. El se confruntă cu un Tony "El Cucuy" Ferguson într-o formă proastă, cu șase înfrângeri consecutive.

Fostul campion interimar UFC la categoria ușoară a avut odată o serie de 12 victorii consecutive, dar este important să precizăm faptul că, la 39 de ani este acum în cea mai slabă formă a carierei sale, iar Pimblett speră să exploateze această formă și să-și facă un nume mai aproape de primele 15 locuri în divizia ușoară.

Așadar, este destul de dificil de prevăzut, și omul nostru, The Hurricane, crede că ar putea fi un moment de oglindă pentru ambii luptători.

Verdictul lui The Hurricane

Acest meci va marca revenirea lui Tony în top sau ascensiunea lui Paddy Pimblett în elita MMA. Șase înfrângeri în ultimele șase lupte fac ca mulți să se întrebe dacă zilele lui Tony în sporturile de luptă sunt numărate. Este încă un luptător de elită sau doar un păzitor de poartă? Vom afla pe 16 decembrie. Așa cum văd eu lucrurile, ambii luptătorii au destulă motivație pentru a produce o luptă excelentă. Unul vrea să dovedească că nu a renunțat încă la luptă, iar celălalt va încerca să arate că este la nivel.

Predicție: Pimblett prin decizie.

16 decembrie 2023: Leon Edwards vs Colby Covington

16 decembrie 2023: Leon Edwards vs Colby Covington

  • Locație: T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Record Edwards: 21-3-0 (7 KO-uri)
  • Record Covington: 17-3-0 (4 KO-uri)
  • Cote: Edwards (1.83 favorit) Covington (2.04)

În aceeași imagine cu Pimblett vs Ferguson avem o altă luptă captivantă, cu campionul welterweight Edwards care se confruntă cu Covington într-un meci de răfuială pe care îl așteptăm cu interes.

Acesta, din urmă, a aruncat noroi în direcția lui Edwards timp de aproape un an, cu unele insulte personale destul de ascuțite respinse de stoicul campion britanic. Nativul din Birmingham este favorit, dar și cu un motiv. L-a învins pe Kamaru Usman de două ori, în timp ce Usman l-a învins de două ori pe Covington.

Predicție: Edwards prin decizie.

2 decembrie 2023: Beneil Dariush vs. Arman Tsarukyan

2 decembrie 2023: Beneil Dariush vs. Arman Tsarukyan

  • Locație: Moody Center, Austin
  • Record Dariush: 22-5-1 (4 KO-uri)
  • Record Tsarukyan: 20-3-0 (4 KO-uri)
  • Cote: Dariush (3.2) Tsarukyan (1.53 favorit)

Luna începe cu un duel apetisant între doi dintre cei mai buni din sporturile de luptă, și anume Beneil Dariush și Arman Tsarukyan, meci care este de așteptat că va face minuni pentru ambițiile ambilor luptători de a obține o șansă la titlu în anul 2024.

Șansele sunt împotriva lui Dariush întrucât încrederea sa ar fi avut de suferit după o înfrângere dură la mâinile lui Charles Oliveira în ultima sa apariție. Tsarukyan, între timp, caută a treia victorie consecutivă.

Cu toate acestea, Dariush speră că lipsa de experiență de luptă la nivel de elită a adversarului său îi va oferi avantajul. Puteți obține detalii suplimentare cu privire la modul de desfășurare al acestui meci prin intermediul site-urilor de pariuri precum Betano pari.

Merită să înceapă pariurile împotriva casei de pariuri sportive bonus în acest caz.

Predicție: Dariush prin TKO.

Urmăriți-l pe The Hurricane pe Instagram, TikTok și YouTube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru solicitări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.