Sosirea lui Jevgenijs “Uraganul” la tabăra de box din Benidorm, Spania

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

Este adesea reprezentată ca fiind cea mai solicitantă pregătire pe care oricare sportiv trebuie să o îndure. La Hollywood, vedem scene cu mingi medicinale lovind plexul solar, secvențe la cameră lentă însoțite de coloane sonore inspiraționale și un scenariu solid, chiar dacă uneori previzibil.

Totuși, realitatea este chiar mai intensă decât ne arată Rocky, Apollo Creed și ceilalți eroi de pe marele ecran.

În cadrul acestui articol, vom prezenta câteva dintre afirmațiile lui Jevgenijs “Uraganul” boxerul, care ne poartă printr-un antrenament tipic, explicând de ce poate fi benefic să evadezi în timpul acestor tabere și care este rutina sa generală.

Tabăra de box din Spania nu este o siesta la soare

Tabăra de box din Spania nu este o siesta la soare

Nu există timp pentru bronzat, tapas și Tinto atunci când ești un boxer profesionist într-o tabără de box din Spania. Toată atenția se concentrează asupra alergării, pregătirii fizice, tehnicilor de box și sesiunilor de sparring.

Spania este adesea destinația aleasă pentru taberele de antrenament și, după lupta lui Jevgenijs Aleksejevs în Spania de mai devreme în acest an, a dovedit corectitudinea în ceea ce privește download casa pariurilor din Spania, dezvoltând o afecțiune pentru această destinație mediteraneană însorită.

Clima țării oferă combinația perfectă între temperaturi ridicate și umiditate scăzută, ceea ce ajută la îmbunătățirea rezistenței și a pregătirii fizice, în timp ce istoria bogată a boxului și sălile de antrenament de renume mondial furnizează sportivilor cele mai bune resurse de pregătire.

Această combinație de avantaje de mediu și infrastructură face ca Spania să fie locul ideal pentru taberele de box. Acesta este una dintre motivele pentru care Uraganul a pătruns în peninsula Iberică pentru a se pregăti înaintea următoarei sale lupte.

Programul de Antrenament al Uraganului

Programul de Antrenament al Uraganului

În ceea ce privește programul pe care îl desfășoară Uraganul într-o zi de antrenament, este important de precizat faptul că aceasta are două părți, mai precis sesiunile de dimineață și cele de după-amiază.

Astfel, sesiunea de dimineață se concentrează pe pregătire. Uraganul ne-a spus:

Este totul despre alergare intermitentă și alergare de recuperare. Prima îmi forțează sistemul cardiovascular, construind rezistență și forță. Alergarea de recuperare ajută la procesul de vindecare și pregătește corpul și mintea pentru următorul exercițiu provocator.

O sesiune tipică pentru Uragan include: 6-8 reprize de alergare de înaltă intensitate timp de 1-2 minute, urmate de 30 de secunde până la 1 minut de jogging sau mers de recuperare. În timpul intervalelor de înaltă intensitate, el face adesea sprint-uri cu efort maxim, concentrându-se pe mișcări explozive și agilitate rapidă.

Pregătirea fizică, agilitatea și rezistența pe care le acumulez din aceste exerciții contribuie la performanța mea generală în ring. Pentru a reuși ca boxer, contează chiar și cele mai mici detalii; această etapă se referă la acel un procent.

După-amiaza aduce munca tehnică!

Uraganul crede că munca asiduă asupra tehnicii este ceea ce menține cei mai buni dintre cei mai buni în vârful lumii:

Antrenamentul tehnic de box pune accentul pe forma corectă, pe mișcarea picioarelor și pe lovituri combinate pentru a asigura eficiență maximă în ring. Agilitatea și viteza sunt, de asemenea, șlefuite - mă concentrez mult asupra mișcărilor precise și a practicii repetate pentru a dezvolta timpuri de reacție mai rapide și a îmbunătăți agilitatea și viteza generală. Din nou, reacțiile la milisecundă pot face diferența în această arenă.

Uraganul este ambasadorul MightyTips, platformă cu pariuri box, pariuri UFC & MMA, și este un boxer neînvins cu un record de 14-0. Victoria sa recentă împotriva luptătorului francez Dmitri Trenel în Spania l-a propulsat și mai sus în clasamentul mondial, iar acum se concentrează pe pașii următori.

Cine știe ce urmează? Mă bucur doar de călătorie.

Puteți să-l urmați și să-l susțineți MightyTips la pariuri sportive Moldova, cu oricare dintre cei mai buni bookmakeri online sau accesând Case de Pariuri Noi Online pe care le recomandăm sa sau dacă doriți să pariați la case de pariuri online.

Urmăriți boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera. Pentru aspecte de afaceri, contactați managerul său la maria.gritsak@mightytips.com.