Cum evaluăm casele de pariuri?

Stefan Petre

Stefan Petre

5

CUM EVALUĂM CASELE DE PARIURI
Există multe site-uri pe Internet care evaluează case de pariuri, iar cele mai multe dintre ele au un lucru în comun. Aceste recenzii sunt scrise de copywriteri (creatori de conținut), nu de pariori adevărați sau experți în pariuri. La MightyTips, toate recenziile caselor de pariuri sunt scrise de persoane cu o experiență extinsă în industria jocurilor de noroc. Factorul anterior menționat și devotamentul total față de munca depusă reprezintă avantajele noastre principale în fața celorlalte website-uri de recenzii.

Pentru a întelege imaginea de ansamblu a unei anumite case de pariuri sportive, o divizăm în segmente mai mici, pe care le utilizăm simultan pentru a aduna cât de multe informații putem. După aceea, evaluăm fiecare dintre aspecte și le aducem împreună pentru a trage o concluzie care va fi publicată sub formă de notă pe o scară de la 1 la 10 („0” însemnând înșelătorie, iar „10” însemnând agenția perfectă din toate punctele de vedere). Cu toate acestea, nu am găsit nicio casă de pariuri sportive online care să se încadreze în una din cele două extreme.

Specificații:

  • Utilizare
  • Cote
  • Aplicație mobilă
  • Bonusuri și Promoții
  • Tipuri de Pariuri
  • Credibilitate
  • Metode de Plată
  • Asistență Clienți

Fiecare agenție de pariuri sportive online conține 8 aspecte distincte. Ți-am pregătit câteva explicații care să te ajute să înțelegi mai bine ce reprezintă, mai exact, aceste criterii.

Utilizare

Acesta este criteriul cel mai subiectiv din toate cele 8, întrucât depinde de preferințele fiecărui utilizator. Facem tot posibilul să adoptăm o poziție neutră și să evaluăm în mod obiectiv cât de ușor este să navighezi pe site-ul casei de pariuri. Navigarea prin secțiunile platformei trebuie să fie rapidă, intuitivă și să beneficieze de o interfață user-friendly (prietenoasă cu utilizatorii).
Utilizare

Dacă un client petrece 2-3 minute căutând un anumit eveniment sportiv atunci evaluăm casa de pariuri ca fiind slabă la capitolul Utilizare și nu îi oferim o notă mai mare de 4 sau 5 dintr-un total de 10 puncte. De asemenea, parametrii asociați site-ului, precum viteza de încărcare sau design-ul interfeței sunt luate în considerare atunci când scriem o recenzie.

Cote

Acesta este partea cea mai ușoară a realizării unei recenzii. Selectăm întâmplător 20 de evenimente sportive din fiecare sport disponibil (din ligi mici, mari și mijlocii) și calculăm marja medie a casei de pariuri.
Dacă o agenție oferă cote mai mici comparativ cu competitorii din industrie, considerăm ca acesta oferă cote mici și o evaluăm cu cel mult 6 din 10. Pe de altă parte, dacă o agenție de pariuri sportive online oferă în mod frecvent cote mai mari decât restul pieței, iar marja de pariere a casei este apropiată de valoarea de 2-3%, o vom evalua cu cel puțin 9 puncte din 10, fără nicio îndoială.

Aplicație Mobilă

În cadrul acestei secțiuni, evaluăm versiunea mobilă a platformei. Este ușor de folosit? Funcționează fără întreruperi? Dacă platforma te deconectează din când în când, iar găsirea unui anumit eveniment sportiv durează prea mult, vom evalua casa de pariuri sportive cu o notă între 1 și 4 din 10. Merită menționat faptul că testăm platformele folosind diferite dispozitive mobile (care rulează atât Android, cât și iOS) și diferite browsere de Internet (Chrome, Safari, Firefox, Opera și Opera Mini).

Bonusuri și Promoții

Aceasta este secțiunea cea mai interesantă din cadrul recenziilor. Dacă o agenție de pariuri sportive online oferă clienților un bonus de bun-venit rezonabil și are cel puțin 3-4 promoții paralele în care te poți înscrie și cu ajutorul cărora îți poți îmbunătăți câștigurile, vom evalua această agenție cu o notă între 7 și 10. De ce între 7 și 10? Depinde foarte mult de cerințele de rulaj ale casei de pariuri. Cu cât este mai mic rulajul, cu atât este mai mare nota.

De exemplu, dacă primești un bonus de 100 de RON pe care trebuie să îl rulezi de cel puțin 50 de ori, atunci nu vei putea retrage câștigurile obținute până nu plasezi pariuri de cel puțin 5000 de RON. Așa cum arată și situațiile practice, jucătorii sunt dezamăgiți și se expun unor riscuri prea mari, pentru a putea îndeplini cerințele necesare retragerii. Din păcate, mulți jucători ajung să aibă 0 RON în contul lor din cauza acestei abordări. Din acest motiv încercăm să găsim și să evidențiem capcanele ascunse și să prezentăm opțiuni de pariere viabile.

Tipuri de Pariuri

Piața pariurilor sportive pe fotbal nu acoperă, de cele mai multe ori, ligile mici, precum Segunda B, Bundesliga 3. Știm că, folosind această abordare, casele de pariuri încearcă să evite specialiștii ligilor mici care pot beneficia de avantaje în fața agenției, atunci când vine vorba de meciuri mai puțin cunoscute.
tipuri de pariuri

Întotdeauna scădem câteva puncte din nota agențiilor care nu oferă acces decât la ligile arhicunoscute. Adevărul este că cei mai mulți dintre cititorii noștri plasează pariuri sportive online pe meciuri de fotbal. Cu toate acestea, există și jucători care sunt interesați de pariuri speciale - eSports/Sporturi Electronice (DOTA 2, Counter Strike, League of Legends, Starcraft), pariuri pe rezultatul alegerilor politice, Brexit, Eurovision. Cu cât varietatea este mai mare, cu atât nota primită de agenție este mai mare.

Credibilitate

În zilele noastre, din cauza legislației inflexibile, este greu pentru agențiile de pariuri online să opereze pe mai multe piețe, dar ne aflăm încă undeva între Vestul Sălbatic al pariurilor sportive și o legislație clară și invariabilă a pieței. Pe măsură ce anii trec, lucrurile se îmbunătățesc, dar încă există o mulțime de case de pariuri sportive online care funcționează în mod ilegal, urmărind înșelarea clienților și obținerea de profituri frauduloase. Cele mai frecvente cazuri sunt:

  • Închiderea conturilor
  • Limitarea plafonului maxim de pariere pentru jucătorii care câștigă constant
  • Anularea pariurilor declarate anterior ca fiind Câștigătoare
  • Întârzierea retragerii câștigurilor, fără a avea un motiv întemeiat

Evaluăm casele de pariuri din perspectiva personală și bazându-ne pe experiența interacțiunii colegilor noștri cu acestea. Dacă agenția este notată cu mai puțin de 7 puncte din 10, atunci amintim cititorilor că parierea la această casă se face pe propria răspundere.

Metode de Plată

Această secțiune este simplă. Dacă o agenție oferă clienților retrageri nelimitate în câteva minute, atunci primește 10 puncte din 10. Dacă durează 4 zile lucrătoare pentru ca pariorii să primească 50 de RON pe cardul bancar, atunci casa de pariuri primește o notă între 1 și 4 puncte.

Asistență Clienți

Este foarte important să primești un răspuns competent și rapid atunci când ai nevoie. Cele mai comune căi de comunicare cu departamentul Support includ chat-ul live pe site, apelul telefonic și email-ul.
Asistență Clienți
Dacă o casă de pariuri oferă toate cele 3 posibilități de contact, răspunde rapid și îți rezolvă problemele în câteva minute, atunci o evaluăm cu o notă între 8 și 10. Dacă durează mai mult de 10 minute să îți rezolvi problema folosit chat-ul live, înseamnă că îți pierzi timpul. Așadar, casa de pariuri primește o notă mai mică de 5 la capitolul Asistență Clienți. Pe lângă asta, verificăm și competența operatorilor din cadrul departamentului Support.

Noi scriem aceste recenzii ale caselor de pariuri pentru a te ajuta să eviți agențiile de proastă calitate și înșelătoriile. Totodată, urmărim să evidențiem site-urile care îți câștigă în mod onest reputația, obținând scoruri mari în toate categoriile evaluate. Dacă ești în căutarea unui recenzii despre o anumită casă de pariuri sportive online care lipsește de pe site-ul nostru, te rugăm să ne contactezi. Vom face tot posibilul să testăm agenția menționată de tine și să publicăm rezultatul în secțiunea „Agenții”.

2 ratinguri, în medie 5 din 5