Jevgenijs Hurricane pronosticuri de box pentru septembrie 2023

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

Luna septembrie se conturează ca fiind o perioadă de o importanță semnificativă în lumea complexă a boxului, remarcându-se cu lupte de excepție care domină calendarul sportiv. Și cine ar putea să analizeze acțiunile ce se desfășoară pe parcursul acestei luni mai bine decât un om care cunoaște un ring ca pe propriul său buzunar?

Așadar, pentru aceasta, ambasadorul nostru, Jevgenijs “Uraganul” Aleksejevs originar din Letonia, ne oferă părerea sa despre cele două mari meciuri care au loc în această lună, Joe Joyce vs. Zhilei Zhang și Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo. De asemenea, odată cu acestea, vom scoate în evidență și alte trei confruntări ce atrag atenția, furnizând cititorilor toate detaliile necesare.

Astfel, în cele ce urmează, vom prezenta cele cinci lupte de top pe care trebuie să le urmărim în restul lunii septembrie, împreună cu cele mai bune ponturi pentru fiecare meci. Totodată, recomandăm urmăritorilor noștri să rămână la curent cu actualizările pe care le aducem, pentru a avea parte de cele mai bune știri despre pariurile pe box online pe MightyTips.ro.

15 septembrie - Luis Alberto Lopez vs. Joet Gonzalez (Titlul Mondial IBF la categoria Featherweight)

15 septembrie - Luis Alberto Lopez vs. Joet Gonzalez (Titlul Mondial IBF la categoria Featherweight)

  • Locație: American Bank Center din Corpus Christi, Texas
  • Recordul lui Luis Alberto Lopez: 28-2 (16 knockdowns)
  • Recordul lui Joet Gonzalez: 26-3 (15 knockdowns)
  • Cote: Lopez (favorit cu cota 1.13) Gonzalez (cota 7.0)

Este greu de trecut cu vederea dorința lui Lopez, care speră să înceapă perfect weekendul Zilei Independenței Mexicului cu o apărare triumfală a centurii sale de campion mondial IBF la categoria Featherweight. Victoria sa din acest an asupra lui Michael Donlan a fost una cu adevărat impresionantă, ce acum lasă loc posibilității de a se poziționa, din nou, printre cei favoriți.

16 septembrie - William Zepeda vs. Mercito Gesta

16 septembrie - William Zepeda vs. Mercito Gesta

  • Locație: Commerce Casino din Commerce
  • Recordul lui William Zepeda: 28-0 (24 knockdowns)
  • Recordul lui Mercito Gesta: 34-3-3 (17 knockdowns)
  • Cote: Zepeda (favorit cu cota 1.17) Gesta (cota 6.0)

Băiatul de aur, Oscar de la Hoya, Zepeda, continuă să strălucească. Totuși, există probabilitatea ca acesta să își pună recordul invincibil în pericol împotriva unui adversar periculos și experimentat, Gesta. Zepeda speră că victoria îl va pregăti pentru un meci atrăgător împotriva lui Gervonta Davis, rezultatul preconizat fiind aproape sigur.

23 septembrie - Richardson Hitchins vs. Jose Zepeda

23 septembrie - Richardson Hitchins vs. Jose Zepeda

  • Locație: Caribe Royale Orlando, Orlando
  • Recordul lui Richardson Hitchins: 16-0 (7 knockdowns)
  • Recordul lui Jose Zepeda: 36-3 (27 knockdowns)
  • Cote: Hitchins (favorit cu cota 1.30) Zepeda (cota 4.0)

Este primul eveniment cu un impact considerabil pentru Hitchins, care este considerat drept viitorul poster al sportului. El va trebui să-și protejeze recordul invincibil, începând cu o confruntare dificilă împotriva lui Zepeda, ce și-a marcat experiența acumulată în cadrul luptelor desfășurate.

Aceasta ar putea fi o noapte decisivă pentru Hitchins, care dorește să fie un model pentru tineri, afirmând: "Mă văd ca o legendă a sportului, care a stăpânit arta boxului. Vreau să inspir generația următoare. Dacă vedeți progresul din cariera mea, de la amator la profesionist, pot să mă identific cu tinerii talentați care vin în urma mea."

23 septembrie - Joe Joyce vs. Zhilei Zhang

23 septembrie 2023: Joe Joyce vs. Zhilei Zhang

  • Locație: OVO Arena, Wembley
  • Recordul lui Joe Joyce: 15-1 (14 knockdowns)
  • Recordul lui Zhilei Zhang: 25-1-1 (20 knockdowns)
  • Cote: Zhang (favorit cu cota 1.80) Joyce (cota 2.0)

Era de așteptat ca Joyce să treacă cu ușurință de Zhang atunci când cei doi s-au întâlnit inițial în luna aprilie, însă acesta, din urmă, a aplicat o lovitură puternică adversarului său, asupra ochiului. În urma accidentării, arbitrul Howard Foster a fost nevoit să oprească lupta.

Victoria asupra lui Zhang l-ar fi pus pe Joyce în linie pentru o șansă la Tyson Fury sau Oleksandr Usyk, însă acesta este acum concentrat exclusiv pe redobândirea reputației sale cu o victorie de răzbunare împotriva periculosului său adversar.

A recunoscut cât de tare l-a lovit pierderea în conferința sa pre-fight, fiind totuși hotărât să remedieze lucrurile: "Ultima dată am pierdut recordul meu profesional invincibil. A fost greu de acceptat. Dar după ce se va așeza praful, tot ce va face este să mă facă mai bun. Am învățat lecții. Sunt pregătit. Și vin pentru totul."

În realitate, Joyce a fost cu mult sub forma sa cea mai bună în prima luptă, astfel încât britanicul va trebui să facă schimbări semnificative pentru a pleca cu victoria. Avantajul de a lupta acasă ar putea juca un rol important în rezultatele pe care le vor vedea fanii.

Verdictul Uraganului:

Aceasta va fi o reluare interesantă între doi super puternici. În prima luptă, toată lumea credea că Joyce va putea să-l învingă pe Zhang într-un mod metodic, dar așa cum s-a arătat în lupta lui Zhang împotriva lui Hrgović, el nu este deloc ușor de doborât.

Din contră, este un imprevizibil, care lovește din poziții neașteptate. Lupta a fost foarte inconfortabilă pentru englez. Eram sigur că Joyce va face bine în prima luptă, dar sunt mult mai puțin sigur în ceea ce privește revanșa.

Pentru a câștiga lupta, Joyce va trebui să își stabilească mișcările capului în cantonament și să lucreze pentru a fi al doilea cel mai bun după provocări. Vom vedea ce va ieși din această confruntare.

30 septembrie - Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo

30 septembrie 2023: Canelo Alvarez vs. Jermell Charlo

  • Locație: T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Recordul lui Canelo: 59-2-2 (39 knockout-uri)
  • Recordul lui Charlo: 35-1-1 (19 knockout-uri)
  • Cote: Canelo (favorit 1.25) Charlo (4.0)

Acesta este cel mai mare meci din cariera lui Charlo, care urcă două categorii de greutate pentru a lupta cu unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. Singura lui șansă va fi să domine încă de la primul sunet al clopotului, în special având în vedere strategia generală a lui Canelo de a începe rapid înainte de a-și consolida avantajul.

Trebuie menționat cum Canelo nu s-a arătat la cel mai înalt nivel recent, victoria sa controversată la puncte în trilogia cu Gennady Golovkin și o înfrângere în fața lui Dmitry Bivol fiind poate exemple recente ale timpului pentru legenda mexicană.

Charlo, în schimb, este campionul necontestat la categoria light middleweight și este cunoscut ca fiind un lovitor puternic pe tot parcursul luptei. El este un luptător fascinant, rapid și are tinerețea de partea lui, aspect ce reprezintă un avantaj interesant pe piață. Acesta ar putea fi un meci strâns.

Verdictul Uraganului:

Sper la o victorie a lui Canelo, ceea ce probabil se va întâmpla. Cu toate acestea, nu poți să-l subestimezi pe Charlo atât de ușor. Este un campion care s-a dovedit rezistent în luptele sale anterioare.
Cu toate acestea, nu îi va fi ușor să lupte împotriva lui Canelo, care a avut meciuri cu toate stilurile de luptători. Vasta sa experiență va fi evidentă în această luptă. Uitați-vă doar la palmaresul său. A luptat în patru categorii și știe exact la ce să se aștepte de la Charlo. Ne confruntăm cu doi luptători neînduplecați, ceea ce înseamnă că este destul de dificil să afirmăm cine poate oferi o luptă mai bună. Totuși, eu cred că va fi Saúl.

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.

Concluzie

Meciurile din luna septembrie reprezintă, așadar, pentru spațiul nostru, un punct înalt de interes, oferind adrenalină și așteptări mari. Deși unele evenimente au deja favoriți clar definiți, fiecare dintre ele constituie o luptă spectaculoasă în sine, ce nu poate fi preconizată în detaliu datorită experienței luptătorilor.

Sunteți interesat să pariați la case de pariuri online România înainte de a începe acțiunea? Verificați cele mai bune case de pariuri pentru pariurile la box aici, pe MightyTips. Acesta este locul ideal, fiind un site care are pariuri box, ce oferă o analiză detaliată a fiecărei platforme de pariere, ofertă de bonusuri, dar și multe alte aspecte ce pot fi consultate accesând platforma oficială.