Uraganul, noul ambasador MightyTips

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

jevgenijs aleksejevs ambassador

Echipa MightyTips anunță cu încântare prezența unei noi figuri puternice - un ambasador cu o forță de impact impresionantă.

Suntem încântați să îi dăm bun venit boxerului renumit Jevgenijs 'Furtuna' Aleksejevs în echipa noastră. Acesta se mândrește cu un record impresionant, de neînvins, de 13-0, în cariera sa profesională incipientă, fiind cunoscut pentru viteza sa și puterea de care dă dovadă.

Întrucât purtăm numele unei companii renumite de sport, vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta sportivii să atingă noi culmi. Ne dorim ca parteneriatul nostru cu așa-zisul Uragan, să îl ajute pe acesta să învingă noii adversari și să își mențină recordul de neînvins, ce atrage atenția publicului.

Noua noastră stea va înfrunta francezul Dimitri Trenel (9-3-0) săptămâna viitoare. Cei doi se vor afla pe sub cardul meciului dintre Samuel Molina (dublu campion spaniol la categoria ușoară și super ușoară) și Ignacio Mendoza (44 de victorii, 14 înfrângeri, trei remize). Evenimentul este programat pentru a avea loc la Holiday World Resort din Benalmadena, Spania, pe data de 5 august.

MightyTips este locul unde puteți găsi cele mai bune site-uri de pariuri la box, cu informații utile și în conformitate cu ultimele actualizări de pe piață. Citiți interviul nostru de mai jos pentru a afla mai multe despre călătoria jucătorului, în drumul său spre a deveni una dintre cele mai interesante talente de luptă din Europa de Est.

Cine este Uraganul?

Cine este Uraganul
Născut: 6 Iulie 1993, Latvia
Înălțime: 182.88 cm
Record Profesional Box: 13 victorii, 0 remize și 0 înfrângeri
KO-uri: 53.85%
Poziție: Ortodoxă
Premii în carieră: Campion Mondial la Kickboxing 2007, Campion European la Kickboxing 2008, Campion Baltic K-1 2010, Campion European Muaythai 2011, Campion European Profesionist K-1 2015.

Lupta este în sângele acestui om, ce se confruntă cu diverși adversari încă de la vârsta de șase ani, dar cu picioarele, nu cu mâinile.

Acesta ne-a povestit, pe scurt, despre cum a început povestea sa de dragoste pentru sporturile de luptă: "Tatăl meu m-a dus la secția de Taekwondo, și mi-a plăcut. Prin orele de antrenament și lecții, am obținut centura neagră. De aici, am devenit campion al Letoniei, al Țărilor Baltice și al Europei."

Mai apoi, după ce și-a urmat drumul în Taekwondo, acesta și-a îndreptat atenția către kickboxing, talentul său continuând să înflorească, odată cu trecerea timpului. Acesta afirmă: "La 13 ani, am început să concurez conform regulilor paralele de kickboxing, și rezultatele bune au continuat să apară. După aproximativ un an, am învins în șapte lupte într-o singură zi și am devenit campion mondial la kickboxing în Italia. La 15 ani, am devenit campion european."

Ascensiunea sa fulgerătoare în kickboxing a fost întreruptă în mod dramatic în anul 2015, când a suferit un accident în care și-a rupt piciorul în primele 17 secunde ale primei sale lupte. După acest incident, cariera sa promițătoare părea să fie întreruptă, însă, după cum se poate observa, a luat o întorsătură cu totul neașteptată.

jevgenijs aleksejevs ambassador Campion Mondial la Kickboxing

Uragan și cariera sa de box

După doar o lună de jocuri video, terminând jocul Witcher 3 într-un timp record, modul său de a funcționa l-a determinat să renunțe la cârje și să revină în sala de antrenament. Din cauza piciorului său, a renunțat la loviturile cu picioarele, începând să lovească cu mâinile pernele de box. Inițial, aceasta a fost doar o încercare de a-și descărca frustrările legate de accidentarea pe care a suferit-o.

Totuși, nu a durat prea mult întrucât a fost abordat la un timp destul de scurt pentru a-și arată abilitățile în kickboxing. Mai apoi, "Jumătate de an mai târziu, după accidentare, mi s-a propus o luptă de box în arena din Riga. La acea vreme, aveam deja două victorii, dar nu aveam gânduri să devin un boxer profesionist. Voiam să mă întorc la kickboxing."

Acesta povestește, în continuare, cum a fost convins de faptul că viitorul său este doar cu pumni, în urma unei discuții cu antrenorul său. "Am decis să rămânem la box. Îmi place, sunt bun la asta, și în general, este un sport mai clasic."

De asemenea, a cerut și ajutorul stelei de origine letonă și triplă campioană mondială la cruiserweight, Mairis Briedis, care a acceptat numeroase sesiuni de antrenament pentru a-l ajuta să se pregătească. Aceasta este, de asemenea, o experiență pe care o atribuie parțial ascensiunii sale și recordului său remarcabil. Așadar, se poate observa cu ușurință cum munca sa a dat roade, el rămânând neînvins în disciplină.

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.

Uragan și cariera sa de box

Activitatea MightyTips

La MightyTips ne axăm pe furnizarea unor sfaturi și recenzii detaliate și cuprinzătoare despre pariurile sportive. De asemenea, includem informații utile despre cele mai bune site-uri de pariuri pentru cei 1.3 milioane de cititori unici lunar, contribuind la dezvoltarea și îmbunătățirea cunoștințelor acumulate de către pariorii utilizatori.

De asemenea, avem în vederea și explicarea în detaliu a modului în care funcționează secțiunea de bonusuri la site-urile specifice, evidențiind, în același timp, cele mai bune aplicații de pariere. Totodată, avem grijă să oferim celor înscriși pe platformă și o prezentare detaliată a evenimentelor sportive individuale.

În același timp, activitatea noastră se centrează și pe oferirea unor informații cu privire la cei mai buni bookmakeri pentru o varietate de sporturi, scoțând la lumină și pagini mai generale precum cei mai buni bookmakeri pentru pariuri live sau cei mai buni bookmakeri pentru mize mari. Este important să precizăm faptul că utilizarea site-ului, dar și informațiile din cadrul său pot fi obținute în mod gratuit.

Sunteți în căutarea unor pariuri mari la box înaintea meciului mult așteptat? Puteți consulta recenziile noastre ale caselor de pariuri. Evaluăm toate aspectele necesare, de la rubrica de bonusuri la cote și limite minime de pariere, până la metodele de depunere disponibile.

Așadar, MightyTips vă poate ajuta să faceți alegeri informate, pentru a profita la maximum de o experiență de pariere sigură și, mai ales, informată.

Accesați interviul complet cu promițătorul boxer, pentru a afla mai multe despre povestea sa impresionantă și evoluția pe care a avut-o de-a lungul anilor, într-una dintre cele mai spectaculoase cariere în lumea sporturilor de luptă.

Activitatea MightyTips