Reacția ambasadorului MightyTips, Jevgenijs Aleksejejevs, la meciul Canelo-Charlo

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

A fost cu adevărat cea mai impresionantă prestație a lui Canelo Alvarez din ultimii ani? Foarte posibil. După luptă, el a declarat:

Nimeni nu-l poate învinge pe acest Canelo. Sunt un luptător puternic tot timpul. Sunt un bărbat puternic.

Acesta nu greșea deloc.

A fost o demonstrație remarcabilă din partea unui luptător care avea ceva de arătat fanilor și observatorilor, după ce a pierdut printr-o decizie unanimă împotriva lui Dmitry Bivol, o victorie controversată împotriva lui Gennady Golovkin pe înclinarea vârstei, și o victorie simplă împotriva lui John Ryder. Astfel, a reușit să-i pună la punct pe cei care erau sceptici.

Cotele oferite de casele de pariuri pentru Canelo erau cele mai bune, și anume de 1,21, el însuși confirmând această favorizare.

Ambasadorul și omul nostru de cuvânt, Jevgenijs Aleksejev - boxerul profesionist, ne oferă părerea sa despre luptă, motivele pentru care experiența lui Canelo avea șanse să fie un factor crucial, și cum merita cu adevărat victoria cu o performanță incredibilă din punct de vedere al abilității și puterii.

Amintiți-vă de faptul că acesta a prezis victoria lui Canelo la MightyTips. De asemenea, sperăm că l-ați susținut cu un pariu pe unul dintre cele mai bune site-uri de pariere pe box din prezent.

Canelo era vânătorul, iar Charlo era prada

Canelo era vânătorul, iar Charlo era prada.

Uraganul știe totul despre înfrângerea adversarilor cu precizie, acuratețe și forță penetrantă. Recentul său triumf împotriva lui Dimitri Trenel a fost o demonstrație de măiestrie în ring, controlând lupta de la început, înainte de a-l învinge pe francez și de a-și păstra recordul neînvins.

El consideră că au fost câteva momente care s-au remarcat în această luptă:

Se evidențiază două momente cheie. În primul rând, a fost evident că Charlo simțea o presiune imensă datorită respectului de neînchipuit pe care îl avea pentru Canelo, și anume pentru forța, abilitatea și experiența lui. Această luptă a arătat că Charlo era complet absorbit de aura unui adversar mare, ceea ce l-a împiedicat să-și valorifice adevăratul potențial. În al doilea rând, așa cum am menționat într-un articol anterior, experiența acumulată a lui Canelo a jucat un rol esențial în această luptă. Este important de menționat că Charlo nu a putut boxa cu adevărat; lupta pentru supraviețuire în ring îndreptând toate eforturile spre a rezista până la final. Această luptă poate fi comparată cu o vânătoare și pradă: Canelo era vânătorul, iar Charlo era prada.

Ce urmează pentru ambii luptători?

Ce urmează pentru ambii luptători?

Canelo a declarat de mai multe ori că își dorește să urce în categoria semigrea pentru o revanșă cu Bivol. Cu toate acestea, rusul este reticent să accepte lupta, mai ales dacă condițiile sunt dictate de Canelo. El a spus recent într-un interviu:

L-am învins deja în acea categorie; de ce i-aș acorda o revanșă?

Nu este ușor de prevăzut cum se va materializa această confruntare fără ca legenda mexicană să facă unele concesii.

În schimb, el ar putea să mulțumească pasionații de box și să se dueleze cu David Benavidez, care este actualul challenger obligatoriu al WBC, care se confruntă cu Demetrius Andrade într-o luptă dificilă în acest weekend. De asemenea, să nu excludem o luptă împotriva lui Jermall Charlo, fratele lui Jermell. Povestea se scrie singură, iar audiența ar fi asigurată.

Între timp, campionul IBF/WBA/WBC, Charlo, a fost îndemnat să-și apere titlul IBF împotriva challengerului obligatoriu Bakhram Murtazaliev (21-0, 15KO-uri) de către organizația International Hall of Fame, unde lupta trebuie să aibă loc cel târziu pe 9 noiembrie. El este puțin probabil să accepte această provocare periculoasă și este de așteptat să renunțe la titlu pentru a căuta lupte mai profitabile și cu potențial de marketing.

Nu vă mirați dacă îl vedeți luptându-se cu Tim Tzsyu, condiția fiind ca australianul să câștige lupta împotriva lui Brian Mendoza în acest weekend.

Ești un entuziast al sporturilor de contact, doriți să pariați la case de pariuri online la Mightytips și cauți cele mai bune case de pariuri populare din România care acceptă pariuri box, pariuri UFC & MMA sau site-uri de pariere WWE? Nu uita să verifici MightyTips.ro Romania, unde suntem specializați în recenzii de site-uri de pariere, sfaturi și multe altele!

Urmăriți boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai noi actualizări din cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.