Regimul sportiv eficient pentru bărbați de la Jevgenijs The Hurricane Aleksejevs, boxer profesionist.

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

Pentru cei interesați de găsirea unor noi modalități de a sta în formă maximă, Jevgenijs “Uraganul” Aleksejevs - boxerul profesionist a elaborat un regim, bazat pe propria sa experiență acumulată de-a lungul anilor. Acesta este dedicat publicului masculin, ce urmărește un stil de viață sănătos și activ.

Profesionistul neînvins, ce în prezent este și ambasador al MightyTips RO, are un record de 14-0, ce a fost înregistrat după o victorie recentă strălucitoare împotriva francezului Dimitri Trenel.

Cunoscut și sub numele de “Uraganul”, acesta a vizitat recent și un adăpost pentru animale, iar între activitățile caritabile și antrenamentele în care își înfruntă adversarii, a oferit câteva sfaturi esențiale pentru cei ce își doresc să își mențină un stil de viață sănătos.

Pentru mai multe informații cu privire la modul în care poți rămâne sănătos și activ, citește în continuare câteva sfaturi esențiale furnizate de către boxerul de top Jevgenijs Aleksejevs.

Nutriție corespunzătoare

Nutriție corespunzătoare

Emblema MightyTips, ce se remarcă în industria sportului prin numeroase evenimentele finalizate în câștig, cunoaște importanța unei diete sănătoase. Pentru a se putea încadra în limitele categoriei sale de greutate și a fi în formă pentru următoarea luptă, este important ca acesta să respecte sfaturi nutriționale stricte.

El consideră că un plan alimentar poate aduce beneficii pe termen lung, afirmând faptul că

Este necesar să stabilești o dietă. Creează un regim, mănâncă la ore fixe pe parcursul zilei, și diversifică-ți dieta astfel încât fiecare masă să conțină proteine, grăsimi și carbohidrați buni.

De asemenea, boxerul a atras atenția asupra gustărilor și a rolului pe care îl joacă apă în viața tuturor oamenilor. Pentru a sublinia acest aspect în ochii publicului, acesta spune că.

Este important să nu ronțăi între mese, pentru a evita creșterea nivelului de insulină, ceea ce afectează în mod negativ hormonii. Asigură-te că bei suficientă apă, între 2-3 litri, în funcție de regimul tău sportiv.

Așadar, se poate observa cu ușurință cum nutriția este esențială pentru menținerea unei forme fizice optime, a sănătății și a unui stil de viață activ. O nutriție adecvată asigură organismului substanțele nutritive și energia necesară pentru a putea desfășura activitățile zilnice și exercițiile fizice dorite.

De asemenea, pe lângă cele menționate, aceasta contribuie la recuperarea și creșterea mușchilor, îmbunătățind performanța sportivă și reducând riscul de îmbolnăvire și vătămare. Totodată, aceasta este responsabilă de susținerea sănătății generale prin menținerea unei greutăți optime, îmbunătățirea funcționării inimii și a altor organe, și prevenirea bolilor cronice precum diabetul și bolile de inimă.

De aceea, nutriția este fundamentul fitness-ului și sănătății, subliniind necesitatea unei diete echilibrate și variate, cu o diversitate alimentară provenită din proteine, grăsimi și carbohidrați.

Îngrijirea sănătății

Îngrijirea sănătății

Vizitele regulate la medic nu ar trebui să fie o măsură reactivă, întrucât menținerea stării generale de sănătate este crucială. Este important să vizitezi medicii la intervale regulate și să efectuezi anual teste de sânge biochimice, pentru a preveni anumite boli.

Monitorizarea constantă a hormonilor și, pe cât posibil, efectuarea de ecografii contribuie la depistarea eventualelor probleme. Medicii oferă sfaturi personalizate bazate pe istoricul medical al fiecăruia, stilul de viață și starea fizică.

Jevgenijs Aleksejevs sfătuiește publicul:

Vizitează medicul în mod oportun și efectuează anual teste biochimice de sânge, pentru a preveni unele boli. Monitorizează întotdeauna hormonii și, pe cât posibil, efectuează ecografii pentru a depista eventuale probleme.

De asemenea, medicii pot monitoriza progresul în gestionarea greutății și pot aborda potențiale probleme sau riscuri. Prin urmare, controalele medicale regulate contribuie la gestionarea greutății și contribuie la sănătatea și starea generală de bine.

Activitatea fizică

Activitatea fizică

"Uraganul" recomandă publicului interesat

Trei sau patru sesiuni de exerciții pe săptămână pentru a menține vitalitatea și nivelurile de energie ridicate pe parcursul zilei.

Conform unui studiu amplu publicat în The Lancet, inactivitatea fizică este asociată cu un risc crescut de multe afecțiuni adverse, inclusiv boli majore non-comunicabile precum boala coronariană, diabetul de tip 2 și cancerul de sân și colon (Lancet, 2012). Această analiză subliniază importanța exercițiilor regulate în reducerea riscurilor enumerate.

De asemenea, cercetările publicate în Journal of the American Medical Association (JAMA) marchează rolul exercițiilor fizice regulate în menținerea greutății corporale optime și în combaterea obezității, una dintre principalele cauze, ce pot fi prevenite, ale decesului la nivel mondial (JAMA, 2015). Aceste studii evidențiază rolul crucial al exercițiilor regulate în menținerea sănătății și prevenirea bolilor.

Sănătatea mentală

Sănătatea mentală

Cine a inventat expresia: "trup sănătos, minte sănătoasă" se spune că ar trebui să stea în panteon alături de omul preistoric care a inventat focul și fermierul care a inventat roata. Deși aceasta pare a fi o frază simplă, ea caracterizează pe scurt relația dintre cele două și modul în care depind una de cealaltă.

Și boxerul profesionist este de acord cu aceasta, afimând:

Nu uita de sănătatea mentală. Aceasta afectează și vitalitatea ta, nivelurile de energie pe tot parcursul zilei și stările de fericire. Sportul, somnul, o alimentație sănătoasă și meditația te vor ajuta să atingi o stare mentală echilibrată.

În urma unui studiu ce a fost publicat în The Lancet Psychiatry (2018), menținerea unei bune sănătăți mintale este la fel de importantă ca menținerea sănătății fizice pentru a putea duce un stil de viață activ, după cum este necesar.

În cadrul acestei cercetări, au fost implicați peste 1,2 milioane de indivizi și a fost constatată o corelație semnificativă între activitatea fizică regulată și reducerea sentimentelor de depresie și anxietate. Mai mult, persoanele cu o stare mentală pozitivă erau mai predispuse să se angajeze în exerciții fizice, sugerând o relație reciprocă între sănătatea mentală și activitatea fizică.

Astfel, acest lucru confirmă rolul critic al sănătății mentale în menținerea unui stil de viață activ și vibrant, demonstrând cum mintea și corpul sunt intrinsec legate și se susțin, de asemenea, una pe cealaltă.

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.

Concluzie

Cu ajutorul antrenorilor profesioniști, în prezent poți avea acces la unele dintre cele mai bune săli de sport, echipamente și antrenamente. Antrenamentul și menținerea formei fizice sunt o parte cheie a muncii depuse de către boxerul profesionist, acesta vizând transmiterea  mesajului conform căruia sănătatea este mai mult decât o activitate fizică.

Menținerea unei forme fizice și a sănătății depășește acțiunile și rutinele simple, acestea provenind, în principal, din mentalitatea individului. O mentalitate care se axează pe prețuirea sănătății, valorizarea îngrijirii de sine constituie calea către o viață robustă și sănătoasă.

Adoptarea acestei perspective promovează o abordare a vieții care nu se bazează doar pe diete intermitente sau exerciții sporadice, ci mai degrabă pe urmărirea continuă a stării de bine. În cele din urmă, oricine poate adopta o astfel de mentalitate, făcând din fitness un stil de viață.

Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe despre acțiunile “Uraganului”, dar și noile metode despre cum să pariați la case de pariuri online la MightyTips România.

Despre MightyTips

MightyTips este sursa ta unică pentru a fi mereu la curent cu cei mai buni bookmakeri pentru pariuri la box și noile agenții de pariuri sportive MMA. Pe lângă aceasta, oferim recenzii detaliate ale bookmakerilor și bonusuri, împreună cu ponturi și predicții gratuite la case de pariuri populare din România care acceptă pariuri box.