Strategia Easy Money a lui Thomas (Tomass) - Bani Ușori Pariuri Sportive

Stefan Petre

Stefan Petre

Omul arată degetele mari în sus

Strategia Easy Money a lui Tomass a atras un număr mare de pariori pe forumurile de profil din toată lumea. Cel care a inițiat această strategie se presupune a fi un tânăr pasionat de pariuri sportive online care a găsit o modalitate de a-și mări veniturile lunare într-un mod relativ sigur. 

Folosind strategia Easy Money, vei putea reduce șansele de a-ți pierde investiția inițială. Totuși, riscurile nu sunt niciodată zero. Acesta este un aspect de care trebuie să ții cont întotdeauna când participi la jocuri de noroc care implică bani reali.

Formulă Easy Money Strategie Pariuri

Subiectul Easy Money strategie pariuri a generat discuții aprinse pe forumurile diferitelor case de pariuri din România. Unii pariori susțin că această strategie le-a permis să își dubleze veniturile lunare, cu riscuri minime. De cealaltă parte a baricadei se află jucătorii care au pierdut investiția inițială după doar câteva zile. 

Strategia Easy Money a lui Tomass presupune plasarea biletelor de pariuri sportive cu un număr mic de evenimente, ale căror cote să nu depășească valoarea de 1.30. Astfel, în teorie, rezultatele sunt relativ sigure, iar șansele de reușită cresc substanțial. Pentru a înțelege mai bine ce presupune Easy Money strategie, ți-am pregătit un exemplu fictiv. Te invităm să citești cu atenție exemplul de mai jos și să analizezi formula folosită.

Investiție inițială: 10 RON

Sumă disponibilă

Cotă bilet

Câștig potențial

10.00 RON

1.20

12.00 RON

12.00 RON

1.30

15.60 RON

15.60 RON 

1.25

19.50 RON

19.50 RON

1.30

25.35 RON

25.35 RON

1.30

32.95 RON

Analizând exemplul de mai sus, se poate observa faptul că am pornit de la o investiție inițială de doar 10 RON, pe care am triplat-o după doar 5 bilete plasate. Toate aceste bilete au avut o cotă maximă de doar 1.30. Asta înseamnă că rezultatele au fost relativ sigure. Desigur, întotdeauna pot apărea surprize.

Avantaje & Dezavantaje Strategie Pariuri Sportive

Femeia compară

Easy Money strategie pariuri prezintă atât puncte forte, cât și puncte slabe. Pentru a-ți putea face o idee cu privire la eficiența acestei metode, trebuie să analizezi obiectiv avantajele și dezavantajele pe care această strategie le are. În consecință, ți-am pregătit un set de argumente pro și contra care să îți permită să decizi dacă această strategie este potrivită pentru tine.

Punctele forte ale strategiei Easy Money le reprezintă faptul că:

  • Poți folosi acest mod de joc de mai multe ori pe zi.
  • Cotele mici asimilează rezultate aproape sigure.
  • Profitul generat este unul semnificativ.
  • Nu e nevoie să petreci foarte mult timp conectat la platformele de pariuri online.

De cealaltă parte a baricadei, punctele slabe ale acestei strategii sunt reprezentate de faptul că:

  • Poți pierde oricând toți banii.
  • De fiecare dată trebuie să pariezi toată suma câștigată anterior.
  • Pentru a face profit mare trebuie să riști sume relativ mari.

Ponturi Easy Money - Strategie Eficientă

Pentru a-ți ușura munca, echipa noastră vine în sprijinul tău cu un set de ponturi referitoare la Easy Money strategie eficientă. Aceste sfaturi sunt menite să te ajute să obții câștiguri substanțiale cât mai rapid posibil și cu risc minim. Totuși, trebuie să reții faptul că niciun joc de noroc nu este lipsit de riscuri, de fiecare dată când pariezi, existând șanse să pierzi toată investiția inițială. Este foarte important să plasezi pariuri sportive online în mod calculat, fără a depăși posibilitățile tale financiare.

  1. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi.

    Aceasta este prima și cea mai importantă regulă a pariurilor sportive. Pentru a putea menține un echilibru în ceea ce privește capacitatea economică a familiei tale, îți recomandăm să nu pariezi niciodată sume pe care nu îți permiți să le pierzi.
  2. Setează-ți un target.

    Este bine să îți setezi un anumit target de la început. Astfel, vei știi când să te oprești. Principalul factor care aduce pierderi pariorilor este strâns legat de faptul că aceștia nu știu când să se oprească, dorindu-și întotdeauna câștiguri din ce în ce mai mari.
  3. Alege evenimente pe care le cunoști.

    Pariurile sportive implică o combinație între cunoștințe sportive solide și intuiție. Astfel, este important să plasezi pariuri sportive online doar pe meciuri în care sunt implicate echipe/jucători despre care cunoști informații importante. Cotele nu semnifică întotdeauna rezultatul final.

Top Agenții pentru Strategia Easy Money Pariuri

Pentru a-ți putea crește șansele de victorie atunci când folosești strategia Easy Money la pariuri sportive online, trebuie să alegi o agenție a căror termeni și condiții, respectiv mod de lucru coincide cu cerințele necesare utilizării acestei strategii. Întrucât știm ce program încărcat ai, am făcut noi analiza pentru tine și ți-am pregătit o listă cu casele de pariuri la care merită să folosești strategia Easy Money a lui Thomas.

Agenție Avantaje
Unibet
  • Cele mai bune cote
  • Evenimente variate
Casa Pariurilor
  • Depuneri și retrageri rapide
  • O mulțime de evenimente în timp real
Betano
  • Interfață simplă care îți permite să pariezi rapid
  • Cote relativ bune comparativ cu alte agenții

Variante Strategii Pariuri Sportive

Foarte mulți pariori sunt interesați de cea mai bună strategie Easy Money. Căutând această strategie perfectă, se observă faptul că nu există un mod de joc care să îți garanteze profit. Astfel, întotdeauna poți pierde banii pe care i-ai investit. Unele strategii implică riscuri mai mici, dar acestea sunt corelate cu câștiguri potențiale mai mici. Pe de altă parte, există strategii care mențin cota minimă deasupra pragului de 1.50, oferindu-ți posibilitatea de a câștiga mai mulți bani.

Strategii Recomandate pentru Easy Money

Pentru a-ți permite să iei o decizie bine informată, cu privire la cea mai bună strategie de pariuri sportive online, ți-am pregătit o listă cu strategiile Easy Money pe care le recomandăm. Acest top a fost realizat de experții noștri, corelând mai mulți factori (riscuri, câștiguri, timp, etc.).

Strategie #1 - Cotă totală mai mică de 1.15

Această strategie presupune plasarea unor bilete cu cotă totală mai mică de 1.15. Principalul avantaj constă în riscul scăzut (dar nu inexistent), dar care este contracarat de câștigurile potențiale la fel de mici. La o cotă medie de 1.10, ai nevoie de aproximativ 8 pariuri câștigătoare pentru a-ți dubla investiția inițială.

Strategie #2 - Cotă totală cuprinsă între 1.20 și 1.40

În cazul acestei strategii, șansele de a pierde investiția inițială cresc exponențial, odată cu cota totală. Totuși, dacă ai noroc, vei obține câștiguri semnificative într-un timp mai scurt. Posibilitatea de a-ți dubla investiția inițială apare după doar 2-3 bilete pariate.

Strategie #3 - Bilet simplu cu totală maximă de 1.10

Aceasta este cea mai simplă și sigură strategie de tip Easy Money pentru pariuri sportive. Pentru a-ți dubla banii pe care i-ai investit inițial, ai nevoie de cel puțin 8 pariuri câștigătoare consecutive. Avantajul principal constă în faptul că șansele ca tu să pierzi sunt foarte mici, având în vedere biletul simplu și cota totală de doar 1.10.

Easy Money Pariuri Online - Concluzie

În concluzie, există o mulțime de strategii menite să îți aducă câștiguri rapide și sigure. Totuși, trebuie să știi să menții o balanță între risc și beneficiu. Pentru a-ți face o idee referitoare la eficiența unei anumite metode, poți căuta opiniile celorlalți pariori pe Internet. De exemplu, căutând strategia easy money comentarii, vei găsi o mulțime de forumuri unde pariori din toată lumea relatează experiențele lor cu diferite strategii pe care le-au folosit.