MightyTips prezintă top 3 cele mai așteptate lupte MMA în octombrie 2023

Constantin Mazilescu

Luna octombrie aduce numeroase surprize în lumea UFC, printre care regăsim și înfrângerea neașteptată a lui Israel Adesanya de către Sean Strickland. Acesta era favoritul, însă, în cele din urmă, presiunea implacabilă exercitată de Strickland a fost multe prea greu de suportat. Vom avea oare încă o lună plină de senzații tari și momente spectaculoase?

În prezent, ambasadorul nostru, Jevgenijs “Uraganul” Aleksejevs - boxerul profesionist, care recent l-a învins pe Dimitri Trenel, prelungindu-și astfel recordul imaculat în box la 14-0, reprezintă o voce înțeleaptă și cu impact în universul sporturilor de luptă.

Pentru a avea parte de cele mai bune sfaturi și strategii din această industrie, Jevgenis reprezintă o personalitate cu o experiență extinsă în diverse discipline, printre care și kickboxing, motiv pentru care merită să acorzi atenție detaliilor furnizate, înainte de a-ți plasa pariurile pe UFC.

De asemenea, acesta și-a exprimat opinia sinceră cu privire la reluarea meciului dintre Charles Oliveira și Islam Makhachev, care a fost meciul de bază al lunii octombrie. Totodată, am selectat și alte două meciuri de urmărit pe parcursul acestei luni.

21 octombrie 2023: Charles Oliveira vs. Islam Makhachev

21 octombrie 2023: Charles Oliveira vs. Islam Makhachev

  • Locație: Etihad Arena, Abu Dhabi
  • Record Oliveira: 34-9-0
  • Record Makhachev: 24-1-0
  • Cote: Oliveira (3.65) Makhachev (1.33 favorit)

A trecut aproape un an de la momentul în care publicul a fost martor al unui meci scurt, dar spectaculos, între acești doi războinici. Mai precis, în cadrul acestuia a avut loc o luptă aprigă, în cea de-a doua rundă, cu o mișcare aplicată de Makhachev lui Oliveira, care i-a adus centura vacantă de campion UFC la categoria ușoară. Acesta deține titlul respectiv și la momentul actual.

Așadar, cine are cele mai mari șanse aici, luând în considerare și cotele oferite? Makhachev este un luptător incredibil de dificil, astfel încât este important să avem în vedere faptul că 11 din cele 24 de lupte ale sale au fost câștigate prin strangulare. Totuși, Oliviera este și într-o formă senzațională, având 12 victorii consecutive și o rată de lovituri de 60.2%, fie în clinch, fie pe pământ, ceea ce înseamnă că este incredibil de econom cu energia sa.

Acestea fiind spuse, ar trebui să fii curajos să-l subestimezi pe Oliveira, care are 20 de victorii prin încheiere, care este cel mai mare număr din istoria UFC. Acesta știe când să lovească când este în dificultate, și ar putea deveni periculos când este împins într-un colț.

Totuși, alegerea noastră este Makhachev. Este imposibil să pariezi împotriva sa, astfel încât acesta va fi, cu siguranță, un meci exploziv.

Ce crede campionul nostru?

Iată verdictul Uraganului:

Arta artelor marțiale va înflori din nou în Abu Dhabi. În prima lor întâlnire, Makhachev a câștigat folosind celebrul "triunghi" în a doua rundă. Ce ne așteaptă de data aceasta?

Sunt sigur că Oliveira a muncit din greu pentru a-și corecta și învăța din greșelile sale. În această revanșă, va părea în cea mai bună formă a sa până acum. În ceea ce-l privește pe Makhachev, pregătirea sa a fost excelentă, iar echipa sa nu subestimează brazilianul.

Cu acești doi maeștri ai luptei în același ring, ne este promis un spectacol de neuitat și o luptă istorică care va rămâne în memoria noastră pentru mult timp.

14 octombrie 2023: Sodiq Yusuff vs. Edson Barboza

14 octombrie 2023: Sodiq Yusuff vs. Edson Barboza

  • Locație: UFC Apex, Enterprise, Nevada
  • Record Yusuff: 13-2-0
  • Record Barboza: 23-11-0
  • Cote: Yusuff (1.62 favorit) Barboza (2.33)

Acesta este primul meci principal pentru Sodiq Yusuff, care a câștigat două meciuri consecutive după înfrângerea suferită în fața lui Arnold Allen în anul 2021. Este un talent intrigant, iar tinerețea și agilitatea lui vor fi, probabil, prea mult de dus pentru veteranul brazilian de 37 de ani, Edson Barboza.

14 octombrie 2023: Jennifer Maia vs. Viviane Araujo

14 octombrie 2023: Jennifer Maia vs. Viviane Araujo

  • Locație: UFC Apex, Enterprise, Nevada
  • Record Maia: 21-9-1
  • Record Araujo: 11-5-0
  • Cote: Maia (2.13) Araujo (1.77 favorit)

În viitorul eveniment principal secundar, vom avea ocazia de a fi martorii unui conflict crucial, ce se va desfășura între Jennifer Maia și Viviane Araujo, două femei a căror carieră evoluează în direcții contrastante.

Maia, profitând de victorii consecutive, urcă în ierarhia diviziei semimijlocii, în timp ce Araujo, împovărată de înfrângerile consecutive, luptă în continuare pentru a-și regăsi echilibrul.

Cu toate acestea, acest meci reprezintă o oportunitate crucială pentru ambele luptătoare. O victorie în cadrul acestui eveniment major le-ar putea oferi poziții în topul zece al clasei pentru câștigătoare, pregătind terenul pentru un meci semnificativ în următoarea lor apariție.

Având în vedere palmaresul lor combinat de nouă knockout-uri, spectatorii ar trebui să anticipeze un conflict exploziv și dinamic. Acest meci nu este doar despre victorie, ci și despre recuperarea controlului și rescrierea poveștilor pentru aceste două gladiatoare.

Despre MightyTips

Pentru detalii suplimentare, actualizate constant, urmăriți MightyTips RO. De asemenea, dacă sunteți interesat de pariurile în box, puteți să pariați la case de pariuri online la Mightytips România, unde veți avea parte de o experiență completă, cu toate informațiile necesare.

Nu uitați să verificați pagina noastră principală cu case de pariuri populare din România care acceptă pariuri box, pentru cele mai recente sfaturi gratuite de pariere la fotbal, recenzii și analize de experți despre tot ce ține de pariuri. Ne străduim să vă oferim cele mai bune resurse pentru o experiență de pariere plăcută și informată, furnizând și aspecte esențiale despre cele mai bune site-uri de pariuri pentru UFC și cei mai buni pariori MMA.

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru ultimele actualizări despre cariera sa. Pentru solicitări de afaceri, contactați managerul prin intermediul adresei maria.gritsak@mightytips.com.