Uraganul câștigă lupta din Spania

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

Ambasadorul MightyTips, Jevgenijs "Uraganul" Aleksejevs, a strălucit în lupta sa din Spania, trecând cu ușurință de luptătorul francez Dimitri Trenel în cea de-a treia rundă, reușind să își păstreze recordul imaculat, înregistrat în cariera sa profesională.

Aceasta a fost o performanță impresionantă din partea campionului care s-a transformat din kick-boxer în boxer, punând o presiune severă asupra adversarului încă de la sunetul clopoțelului, cu o lovitură stângă directă, pe care a folosit cu efect semnificativ pe tot parcursul luptei.

Această victorie marchează poziția Uraganului, ce la momentul actual ocupă locul 299 în categoria super welterweight, iar sarcina lui și a antrenorului său, Igors Mesmers, este de a profita de recordul imbatabil pentru a-și continua ascensiunea.

Între timp, noi, aici, la MightyTips, vom face tot ce putem pentru a-l ajuta în acest proces.

Uraganul câștigă lupta din Spania

Un cadru uimitor pentru o performanță la înălțime

Complexul Holiday World Resort din Benalmadena a găzduit evenimentul sâmbătă, pe data de 5 august. A fost o seară excepțională pe Costa del Sol, cu ringul de box care oferea vedere spre Marea Alboran.

Dacă ar fi existat vreun fel de emoție având în vedere faptul că aceasta a fost prima sa luptă în afara orașului natal, Uraganul a reușit să își stăpânească sentimentele cu brio. Mai mult decât atât, acesta a expus o imagine perfectă a evaluării unui luptător înainte de a încheia lupta.

Un cadru uimitor pentru o performanță la înălțime

Cu mișcări ușoare și folosind avantajul semnificativ al distanței, Aleksejevs a optat pentru o abordare strategică în primele două runde, aruncând jabul stâng, atacând corpul lui Trenel ori de câte ori a fost posibil. În acest fel, s-a putut observa cum stilul său relaxat și natural de box contrasta puternic cu abordarea de vânătoare a lui Trenel, permițându-i să facă față cu ușurință oricăror lovituri puternice.

După o primă rundă, în mare parte lipsită de evenimente, în care Uraganul a avut control total, primul semn al dominației sale iminente a venit cu 43 de secunde pe ceas în runda a doua. O combinație de uppercut dreapta și cârlig stânga, care s-a dovedit decisivă pe parcurs, a fost suficientă pentru primul dintre cele trei knockdown-uri ale luptei.

Cu mișcări ușoare și folosind avantajul

Mai apoi, în cea de-a treia rundă, Uraganul a început să-și mărească forța, apropiindu-se de Trenel, iar la un minut și 14 secunde pe ceas, un alt uppercut dreapta uluitor și un cârlig stânga puternic l-au trimis pe Trenel, cu nasul sângerând, la genunchiul său drept pentru primul knockdown al rundei și al doilea al luptei.

Francezul a reușit să treacă peste acest moment cu curaj, dar momentele de respiro au fost aproape inexistente. Cu încă 56 de secunde pe ceas în runda a treia, încă o combinație de uppercut dreapta și cârlig stânga (ultima lovitură puternică în corp) a fost suficientă pentru a încheia concursul, iar Trenel a acceptat decizia arbitrului de a încheia lupta.

Uraganul a început să-și mărească forța

În realitate, francezul a părut a fi destul de bucuros de faptul că lupta a fost încheiată, recunoscând luptătorul mai bun al zilei și ridicând mâna lui Aleksejevs în fața unei mulțimi impresionate.

Între timp, Uraganul a oferit publicului patru înclinații obișnuite și rapide. Evenimentul a marcat o luptă destul de obișnuită pentru Aleksejevs, ceea ce este și mai impresionant dacă luăm în considerare că lupta sa profesională anterioară a avut loc în 2021.

Între timp, Uraganul a oferit publicului patru înclinații obișnuite și rapide

Echipa Uraganului mulțumită de luptă

Având în vedere afirmațiile făcute în urma evenimentului, Aleksejevs a fost mulțumit de performanța sa și a crezut că planul luptei s-a concretizat. "Scopul luptei a fost să executăm o bătălie tehnică. Am vrut să simt distanța cu adversarul în primele două runde aruncând jabul și atacând corpul, luându-l în contralovituri”.

"Odată ce am simțit distanța, m-am apropiat de adversar (în runda a treia) și am lucrat în apropiere, vizând corpul și capul, asigurându-mă că loviturile ating ținta."

"Primele două runde au fost despre întinderea timpului, provocare și contraatac. O strategie câștigătoare. A treia rundă a fost despre încheierea în forță."

De asemenea, antrenorul Uraganului, Igors Mesmers, a adăugat: "Lupta a mers aproape fără probleme, conform planului și tacticii. Prima rundă a fost de recunoaștere, iar în a doua am găsit distanța și deschiderile în apărarea adversarului, l-am obosit și am reușit să îl punem la podea."

Acesta a lăudat luptătorul în urma grandiosului eveniment: "Jevgenijs a demonstrat muncă tehnică conștientă, control total al ringului, apărare activă, contraatacuri bine gândite și putere de lovire sub presiune.”

Echipa Uraganului mulțumită de luptă

Poate Uraganul să avanseze?

Acest eveniment a fost, mai precis, un tip de performanță care ar putea atrage, cu adevărat, atenția, acesta aflându-se, la cei 31 de ani ai săi, în plină formă fizică.

Deși are relativ puțină experiență în boxul profesionist, totuși, acesta se mândrește cu decenii de experiență în lupte, datorită trecutului său în taekwondo și kickboxing.

Următorul său adversar nu a fost încă numit, astfel încât nu se știe cât de departe poate ajunge această lumină strălucitoare a scenei de box din Letonia.

Poate Uraganul să avanseze

Cine este Uraganul?

Născut: 6 iulie 1993, Letonia

Înălțime: 6'0 (aproximativ 1.83 metri)

Record în Boxul Profesionist: 14 victorii, 0 egalități și 0 înfrângeri

KO-uri: 57.14%

Poziție de Luptă: Ortodoxă

Premii în Lupte Profesioniste: Campion Mondial de Kickboxing 2007, Campion European de Kickboxing 2008, Campion Baltic K-1 2010, Campion European de Muaythai 2011, Campion European Profesionist K-1 2015.

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.

Colaborarea dintre Jevgenijs Uraganul Aleksejevs și MightyTips

Fiind o companie populară, care se remarcă în domeniul sportului, suntem pe deplin dedicați să încurajăm sportivii să atingă înălțimi fără precedent. Așadar, suntem încântați să ne unim forțele cu Uraganul, având încredere efectele colaborării noastre, ce își propune să îl ajute în înfruntarea noilor provocări și menținerea seriei notabile de victorii.

Totodată, acest parteneriat subliniază poziția noastră ca MightyTips, destinația supremă pentru platforme de pariere de top, aplicații și site-uri de pariuri la box.

La MightyTips, oferim o gamă completă de informații despre pariuri, ce implică sfaturi și predicții, recenzii, detalii despre bonusuri, aplicații de pariuri, dar și cele mai bune site-uri de pariuri live.