Jevgenijs Aleksejevs despre viitoarea luptă Canelo și Charlo

BCV -  The Tipster

BCV - The Tipster

jevgenijs-aleksejev-comentat-lupta-dintre-canelo-i-charlo

Ambasadorul actual al MightyTips, Jevgenijs "Uraganul" Aleksejevs, face predicția pentru următoarea luptă a lui Canelo Alvarez, ce va avea loc pe data de 30 septembrie, argumentându-și detaliat opinia cu privire la duelul ce se va desfășura între cei doi boxeri renumiți.

Jevgenijs Aleksejev - boxerul profesionist, este campionul nostru neînvins, ce deține în prezent un record de 14-0, după o recentă luptă alături de francezul Dimitri Trenel. În cadrul acestui articol, vom vedea afirmațiile emblemei noastre și părerea sa despre lupta iminentă, ce urmează a avea loc zilele viitoare.

De asemenea, vom expune și informații esențiale cu privire la cum să pariați la case de pariuri online la MightyTips, prezentând și câteva stiluri de abordare a meciului, ce va avea loc sâmbătă seara. Fiți la curent cu sfaturile furnizate de către ambasadorul MightyTips pentru ponturi pariuri UFC & MMA, ce pot fi aplicate la evenimentul mult așteptat.

Canelo Alvarez, o emblemă a boxului

Canelo Alvarez, o emblemă a boxului

În cele ce urmează, vom crea o privire de ansamblu asupra carierei lui Canelo Alvarez în box, evidențiind realizările sale, titlurile, dar și călătoria sa, pe care a parcurs-o către statutul de superstar global.

Santos Saúl Álvarez Barragán, cunoscut sub numele de Canelo Alvarez, este mândria Mexicului, fiind considerat drept unul dintre cei mai mari participanți ai sportului. Acesta și-a început cariera profesională de la vârsta de 15 ani și a debutat în anul 2005 cu o victorie prin KO împotriva lui Abraham Gonzalez.

Există totuși vreun motiv pentru care boxerul a optat să se lupte cu bărbați mai maturi? Da, acest lucru a fost posibil întrucât la vremea respectivă nu s-a putut găsi un adversar în grupa sa de vârstă care să ofere o provocare tentantă. După ce l-a învins pe Gonzalez, acesta a reușit să-i învingă prin knockout pe 11 din cei 13 adversari în doar primele 19 luni ale carierei sale.

La momentul actual, recordul său se ridică la 59-2-2, cu 39 de KO-uri. Este primul și singurul boxer din istorie care a câștigat titlul de campion în categoria super middleweight, aspect ce marchează o realizare excepțională, în cadrul căreia regăsim și obținerea titlurilor WBA (Super), WBC și Ring magazine în 2020, dar și capturarea titlurilor IBF și WBO în anul 2021.

Cariera sa a fost presărată cu lupte captivante, însă niciuna dintre acestea nu a fost mai captivantă decât seria de lupte împotriva lui Gennady Golovkin, care a avut loc anul trecut. Și din aceasta boxerul profesionist a reușit să iasă victorios, chiar dacă această poziție a fost câștigată într-o manieră controversată.

Puncte forte: Contracararea, puterea, tactici metodice.

Puncte slabe: Mișcare rigidă.

În colțul opus, Jermell Charlo

În colțul opus, Jermell Charlo

Jermell Charlo este un boxer profesionist american, renumit pentru precizia și puterea de care dă dovadă în ring. Născut pe data de 19 mai 1990 în Richmond, Texas, Charlo și-a construit o carieră impresionantă, debutul său profesional având loc în anul 2008.

Acesta a câștigat numeroase titluri la categoria middleweight pe parcursul călătoriei sale, iar în prezent se mândrește cu un record neînvins. Stilul său de box se caracterizează printr-o abordare mai agresivă, îmbinată cu o pricepere tehnică impresionantă, care l-a ajutat să obțină victorii împotriva multor luptători renumiți precum Sergiy Derevyanchenko.

Punctul culminant al carierei sale a venit atunci când a fost încoronat campion WBC Middleweight cu o victorie prin knockout împotriva lui Hugo Centeno Jr., consolidându-și locul printre numele de elită din lumea boxului.

Alvarez, un boxer, de asemenea, foarte experimentat, va fi, fără îndoială, un test sever pentru Charlo. În timp ce Alvarez are o experiență mai extinsă în ceea ce privește campionatele, recordul neînvins și loviturile puternice ale lui Charlo ar putea înclina balanța în favoarea sa.

Cu toate acestea, este crucial ca Charlo să nu subestimeze versatilitatea și priceperea tactică a lui Alvarez. Lupta ar putea fi un moment definitoriu în cariera lui Charlo, consolidându-i în acest fel statutul ca boxer de top sau marcând o lecție dificilă în cadrul ringului.

Puncte forte: Tehnică, precizie în lovituri, ritm de muncă

Puncte slabe: Lipsa controlului emoțiilor

Pronosticul lui Jevgenijs Uraganul Aleksejevs

Pronosticul lui Jevgenijs Uraganul Aleksejevs

Canelo va câștiga lupta, dar de ce fac o astfel de predicție?

Urmați boxerul @ealeksеev pe Instagram și Youtube pentru cele mai recente actualizări despre cariera sa. Pentru întrebări de afaceri, contactați managerul său la adresa maria.gritsak@mightytips.com.

Există trei factori definitorii, care cresc enorm încrederea mea în rezultat.

Forma recentă. A trecut mai bine de un an de când Charlo a luptat ultima dată, în timp ce Canelo a avut deja două lupte împotriva unor adversari de elită.

Charlo urcă două clase de greutate. După cum spunea el însuși, nu demult, acesta își pierde viteza de fiecare dată când trece într-o altă categorie de greutate. A reușit totuși să găsească o soluție într-un echilibru între puterea loviturilor și viteză, dar eficacitatea acestei strategii va fi pe deplin demonstrată în această luptă.

Experiența lui Canelo. Indiferent de faptul că Charlo este încă un campion ce se menține pe poziții într-un mod excepțional, totuși, cei ce au fost în opoziție cu el nu se află la nivelul adversarilor lui Canelo.

Așadar, pentru a câștiga împotriva lui Canelo, Charlo ar trebui să fie în cea mai bună condiție mentală și fizică. Acesta trebuie să se țină de un plan bine pus la punct în toate rundele și să nu își urmeze emoțiile.

Pentru ca Charlo să câștige, trebuie să fie mereu în mișcare, fără să petreacă mult timp în mijlocul ringului și să mențină distanțe lungi, utilizând, de asemenea, în mod constant, jab-urile. Charlo nu poate să schimbe lovituri cu Canelo, pentru că acesta din urmă îl va depăși în pumni și va câștiga în final.

Despre MightyTips

Pentru cei ce află în căutarea unor case de pariuri populare din România care acceptă pariuri box, platforma de pariuri MightyTips Romania pune la dispoziție toate informațiile necesare despre ultimele actualizări în pariuri, dar și despre diferite bonusuri disponibile la casele de pariuri.

Astfel, MightyTips oferă un arsenal complet pentru orice parior pasionat, inclusiv sfaturi gratuite pentru pariurile zilnice. Accesați ghidul MightyTips pentru informații suplimentare despre box, ce sunt furnizate direct de către ambasadorul Jevgenijs Uraganul Aleksejevs.